Şimdi Ara

█ Gigabyte 970A-UD3P Kullanıcıları █ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
643
Cevap
11
Favori
27.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    DDU ile kaldırıp kurdum driverları henüz denemedim mavi ekran vericek mi diye umarım vermez.Bios içinde Enter'a basıp değer giremiyorum sadece (+/-) ile ayarlanabiliyor bende ve Extreme Memory Profile diye bir seçenek bulamadım gözükmüyor.
  • Arkadaşlar merhaba. Asus m5a97 r2.0 kullanıyorum. Performans iyi ancak bazı sıkıntılar yaşıyorum, bu yüzden UD3P almayı düşünüyorum. İşlemcim AMD FX8320, Ekran kartım Nvidia Gtx960, ram 1866mhz, power'ım ocz fatality 750w 80+. O.C yapan birisi değilim. UD3P alsam bu sistemde daha iyi performans alırmıyım. MSI'in bir modeli ile gigabyte arasında kaldım, tavsiyeleriniz nelerdir. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon600 D kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı fiyat aralığında MSI 970 gaming modelini tercih edebilirsiniz. Bu kart genel olarak sıkıntıları olmayan bir kart. Ama elinizdeki karttan aşırı şikayetçi değilseniz boşa para harcamayın. AM3+ platformunun önü kapandığından yatırım yapmak gereksiz.
  • Hocam kusura bakmayın geç cevap verdim. XMP için "advanced memory settings" ya da "advanced frequency settings" kısmında aktif edilmesi lazım. Şuan farklı ramleri bir arada kullandığım için aktif edemiyorum.
  • Merhabalar benide ekleyebilirsiniz geçen ay satın alıp fx6100 işlemci ile kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_mnd -- 28 Ekim 2016; 19:48:47 >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Galiba bende de ramler farklı diye açamıyorum olsun okadar.

• Bu 970 soketlerde kuzey köprüsü ısınması kronik herhalde?
  • Bilgisayarımı açarken 1-2 sn elektrik geliyor sonra kapanıyor ve öyle açılıyor,biostan neyi değiştirmem lazım düzelmesi için?

• O.c varsa o.c yi çekin hocam

• Hız aşırtma yaptıysan değerlerin stabil değildir bu yüzden makina bir test ediyor sistemi. Bir kontrol et.
  • coMMann kullanıcısına yanıt
    Overclock vardı teşekkür ederim cevabınız için

• Merhaba bu kartın 125w desteği ne derece iyi.955 be için düşünüyorum. Oc yapılmadan 125w ile stabil çalışır mı?

• hanamichi kullanıcısına yanıt
    Bu ikiliyi kullanıyorum sorunsuz olarak.
  • Gigabyte 970-UD3P anakartı 3 aydır kullanıyorum. Ara ara USB ile bağladığım cihazların bağlantısı kopuyor ve Ubuntu da USB hiç bir aygıtı tamımıyor. Benzer sorun yaşayan oldu mu? Bu anakartı aldığıma pişman oldum keşke MSI alsaydım diyorum şimdi.
  • Shap7ShifTR kullanıcısına yanıt
    IOMMU veya Erp'den kaynaklıydı diye hatırlıyorum bu sorun. Bios'dan ayarları değiştirmeyi denesene bi.
    Ubuntu'da aynı sorunu böyle çözdüydüm diye hatırlıyorum.
  • evet arkadaşlar daha önce 990 fxa ud3 kullanıyordum işlemci olarakta be 955 ti 3.2 den 4 ghz sadece bir voltaj vererek hız aşırttım kartın kuzey köpsürü 1 sn içerisinde insanın elini yakacak kadar sıcaktı ama hiç bir sıkıntı çekmedim performans muazzamdı daha dün ud3p aldım ve bunun yanına fx 4100 ile adepte ettim ancak sorun şu eski sistemim çok daha hızlıydı inanın bunu hissettim burdaki sorum şu fx 4100 neden be 955 daha yavaş kağıt üzerinde donanımsal olarak daha iyi ancak iş performansa geldiğinde işelr değişiyor örnek verecek olursak win 7 puanım 955 ile 7.4 iken fx4100 ile 7.2 yani daha önce kullandığım 7750 kuma çift çekirdek ile aynı gerçi win 7 puanlama performans için bir kısas olamaz ama yinede beni üzdü diyebilirim her iki işlemcide 4 ghz hızında kullandım 955 bariz bir üstünlüğü var düşüncelerinizi almak istiyorum.
  • saint42 kullanıcısına yanıt
    Hocam 955-965 serisi fx6xxx serisi ile benzer sonuçlar veriyor. Fx 8xxx serisi dışında bu islemciden yükseltme yapmak gereksiz. Sorunuza gelirsek fx tek cekirdek performansi olarak daha kötü. Ayrıca mimari sorunlarından ötürü daha geride kaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Hocam 955-965 serisi fx6xxx serisi ile benzer sonuçlar veriyor. Fx 8xxx serisi dışında bu islemciden yükseltme yapmak gereksiz. Sorunuza gelirsek fx tek cekirdek performansi olarak daha kötü. Ayrıca mimari sorunlarından ötürü daha geride kaliyor.

evet fx buldozer mimari ölü olarak doğdu ama insan yeni mimari ile biraz daha fark olmasını beklerken sonucun bu şekilde olması diğer firmanın tekelini güçlendiriyorki bir anakart ve işlemci 1000 tl aşan rakamlar çıkmakta malesef.
    diğer taraftan diğer mimari ile bir sistem toplayabiliyorsun ancak oda beklediğini karşılamıyor. amd phenom serisi ile gerçekten çok iyi işler çıkardı ve insanlara pahalı olmadanda parasını hakeden bir teknoloji sundu ve insanları umutlandırdı ancak gerisi gelmedi.

• Bu anakartın rev1 versiyonunu almayı planlıyorum, rev2 ile arasında çok fark var mı acaba?
  • Bu anakartta Bios'tan şifre nasıl ekleniyor. Yani pc açılışında şifre koymak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.