Türk Mitolojisi Konulu Oyun Geliştiriyoruz, Soruları Alayım
Yakın zamanda Steam sayfasını açtığımız oyunun geliştiricilerinden birisiyim. Geçmişte konu dışında çok takılırdım, bu sefer de ben bir konu açayım siz sorun istedim aklınızda bir şey varsa oyunla ilgili. bu arada ilginizi çektiyse bir wishlist'inizi alırım
erzurum 2 esprisini bakalım ilk kim yapacak
The Nightscarred: Forgotten Gods [PC] [Ana Konu] [Türkçe Desteği]
STEAM
https://store.steampowered.com/app/2427530?utm_source=dh
PLANLANAN PLATFORMLAR
PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S
Bu sürükleyici birinci şahıs aksiyon oyununda, ölüm tanrısı Erlik'in kızı olarak kaderini yaşa. Kendi büyülerini yarat, Nightscarred'in hibrit savaş sistemiyle yaratıcı bir şekilde birleştir ve Türk mitolojisine dayanan fizik odaklı şamanik bir dünyada dengeyi sağlamak için düşmanlarını alt et. Tek başına veya 2 oyuncuya kadar arkadaşlarınla birlikte oyna.
Fizik odaklı bulmacaları çöz ve bu sayede antik sırları çöz, gizli yolların kilidini aç ve yolculuğunda sana yardımcı olacak güçlü yada taşlarını topla. Kötü bir karakter olarak başla ve oyun ilerledikçe moral açısından gri bir karaktere dönüşümünü izle.
TEMEL ÖZELLİKLER
Hızlı Tempolu, Hibrit Dövüş Mekanikleri
Kendi oyun tarzını seç. Koş, tekme at, büyü yap, gizlen ve çeşitli yaratıcı yöntemler kullanarak düşmanlarını yen. Nightscarred'in hızlı tempolu savaş sistemi; büyü yeteneklerini ve yakın dövüş silahlarını birbirinden bağımsız olarak kullanmana olanak tanıyarak oyun sırasında her biri üzerinde tam kontrol sahibi olmanı sağlar. Ek olarak, hareket halindeyken (koşma, yerde kayma, zıplama ve hatta kaçma) bu saldırı yeteneklerini yine gerçekleştirmene olanak tanır.
Kişisel Büyü Oluşturma Sistemi
Oyun boyunca topladığın yada taşlarını kullanarak kendi büyülerini oluşturabilirsin. Düşmanlarını yenmek için Nightscarred'in hibrit savaş sistemiyle bu büyüleri dilediğiniz gibi birleştir. Her özel yada taşı kombinasyonu farklı bir büyüyle sonuçlanmakta. Bu şekilde büyünün element türünü, kullanım şeklini ve ek özelliklerini değiştirebilirsin. Oyun tarzınıza en uygun büyüyü yarat.
Benzersiz ve Dinamik Bir Dünya
Kendini Türk mitolojisinin eski şamanik anlatısına dayanan benzersiz ve duyulmamış bir dünyaya bırak. Hikaye boyunca dinamik bir dünyada yer al ve fizik tabanlı bulmacaları çöz. Fiziksel nesneleri (hatta bazen düşmanları) havaya kaldırıp fırlatmak için telekinezi yeteneğini kendi yararına kullan.
Arkadaşlarınla Oyna
Oyun tek başına oynanabilse de, aynı zamanda 2 oyunculu co-op oynayışı da desteklemekte. Arkadaşlarını davet et ve hikayeyi en keyifli şekilde deneyimle.
HİKAYE
The Nightscarred: Forgotten Gods, unutulmaz karakterler, düşmanlar ve ortamlar içeren doğrusal bir hikayeye sahip.
Ölümlü dünya tehlike altında. Yetersiz kaynaklar, inzivaya çekilmiş kahramanlar ve dünyanın durumuna kayıtsız tanrılar ölümlü dünyayı kaosa sürüklüyor. Babamız Erlik, bu durumdan faydalanarak ölümlüler dünyasını istila etmek istiyor. Büyük bir şaman, bu eylemin her iki dünya arasındaki dengeyi bozacağı ve sonumuza yol açacağı konusunda bizi uyarıyor.
Babamızı durdurmaya çalıştıktan sonra yeraltı dünyasından sürgün edilip, karanlık güçlerimiz elimizden alındıktan sonra artık görevimiz; kehanetin sırlarını ortaya çıkarmak ve babamızın istilasını önlemek. Bu sayede; gökyüzü, ölümlü dünya ve yer altı dünyası arasındaki dengeyi korumuş olacağız.
TV+ İçin Sagem vs. Yeni HD+ Cihazlar
TV+ ile ilgili bir sorum olacaktı.
şimdi ben tv+ ve fiber paketi kullanıyorum. 4k sagem cihaz takılı tv+ için. internet hızını artırmak için aradım müşteri hizmetlerini ama yeni paketlerinin hepsinde huawei hd+ cihaz verdiklerini, sagem cihazı değiştireceklerini söylediler paket geçişi yaparsam hız artırmak için.
sorum şudur ki, sagem cihaz mı iyidir yoksa huawei mi? televizyon 4k destekliyor, huawei ile tüm kanallarda kalite düşüşü yaşar mıyım, yoksa sadece 4k destekli kanallar mı etkilenmiş olur? bazı geçmiş mesajlarda yeni cihazların çok çok iyi olduğu söylenmiş, sagem ile karşılaştırma yapabilecek birisi var mıdır?
bilgi verebileceklere şimdiden çok teşekkürler.
TV+ İçin Sagem vs HD+ Kutular
TV+ ile ilgili bir sorum olacaktı.
şimdi ben tv+ ve fiber paketi kullanıyorum. 4k sagem cihaz takılı tv+ için. internet hızını artırmak için aradım müşteri hizmetlerini ama yeni paketlerinin hepsinde huawei hd+ cihaz verdiklerini, sagem cihazı değiştireceklerini söylediler paket geçişi yaparsam hız artırmak için.
sorum şudur ki, sagem cihaz mı iyidir yoksa huawei mi? televizyon 4k destekliyor, huawei ile tüm kanallarda kalite düşüşü yaşar mıyım, yoksa sadece 4k destekli kanallar mı etkilenmiş olur? bazı geçmiş mesajlarda yeni cihazların çok çok iyi olduğu söylenmiş, sagem ile karşılaştırma yapabilecek birisi var mıdır?
bilgi verebileceklere şimdiden çok teşekkürler.
Staj Yaptığım Şirket İş Teklif Etti
|
Bu videoya dayanabilecek bir insan evladı yok forumda
Balkonumda 2 Tane Güvercin Yavrusu Var [SS'li] Ne yapmalıyım?
2014 Mezunuyum, YGS'ye Dair Soruları Alayım
|
Crash Bandicoot: Timetwister | Beta Yayında
|
|
Intel i9-14900KF | PALIT GAMEROCK OC RTX 4080 | ASUS MAXIMUS Z690 APEX | GSkill Trident Z5 DDR5 64GB 6000 MHz CL30 | Arctic Liquid Freezer II 420mm AIO | Cooler Master HAF 700 | Corsair RM850 PSU |
Intel i9-14900KF | PALIT GAMEROCK OC RTX 4080 | ASUS MAXIMUS Z690 APEX | GSkill Trident Z5 DDR5 64GB 6000 MHz CL30 | Arctic Liquid Freezer II 420mm AIO | Cooler Master HAF 700 | Corsair RM850 PSU |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.721
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 6.204 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.385 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar