store.steampowered.com The Nightscarred: Forgotten Gods on Steam https://store.steampowered.com/app/2427530/The_Nightscarred_Forgotten_GodsYakın zamanda Steam sayfasını açtığımız oyunun geliştiricilerinden birisiyim. Geçmişte konu dışında çok takılırdım, bu sefer de ben bir konu açayım siz sorun istedim aklınızda bir şey varsa oyunla ilgili. bu arada ilginizi çektiyse bir wishlist'inizi alırım erzurum 2 esprisini bakalım ilk kim yapacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 27 Haziran 2024; 12:31:6 > |
Türk Mitolojisi Konulu Oyun Geliştiriyoruz, Soruları Alayım
-
-
Kolay gelsin hocam. Kamera hareketleri biraz baş döndürücü gibi geldi. Benim bu tarz ani açı değişimlerini midem kaldırmıyor, benlik değil
-
Hocam o çadırlar oba değil de mi?
-
Kamera sallanma efektleri oyunun ayarlarından kapatılabilir durumda. Bu tarz hassasiyeti olan oyunculara karşı böyle bir çözüm bulduk.
-
Değil hocam :) Projenin art tarafında hala yoğun bir çalışma devam ediyor; bir sonraki planladığımız trailerda daha çok oba, bozkır, şaman vs. o zamanın kültürüne ve bölgenin doğasına ait öğeleri gösterebilecek noktaya geleceğiz.
-
Bizim köktürk mitolojiaini pazara yayabilirse çok güzel oyun -
Yayacağız hocam, oyunun türü özellikle Amerika'da çok popüler, wishlist'lerin yarısı şu an oradan Steam'de. İlginç şekilde Japonya'dan da çok var, bakalım göreceğiz neler olacak
-
memlekette türk kalmadı hocam kim oynayacak türk mitolojisini. arap-afgan mitolojisi yapsan neyseydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 16 Haziran 2024; 15:58:39 > -
Arap mitolojisi hayatımızın her yerinde zaten
-
güzel gözüküyor. her ne kadar fantastik şeyleri sevmesem de bu oyun fena durmuyor
-
Hocam burada zaten ana konu dünyaya yaymak bunu. Sonra kim isterse oynar zaten.
-
Güzel görünüyor, Türk kültürü üzerine bir projeye giriştiğiniz için ayrıca tebrik ederim.
-
Türk mitolojisi olması güzel ama maalesef çok çakma bir mitolojimiz var hiç orijinal değiliz. Belki ilgi çekici olabilir, umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. -
Şaman demeyin doğrusu Kaman dır...
Neyse çok bilmişler tetiklenmesin fazla ...
-
Hocam bizim mitolojimiz çoğunlukla Çin, Japon ve Ruslardan etkilenmiş bildiğim kadarıyla; ama mitolojiler özünde zaten birbirinden etkilenen kavramlar. Hepsini biraz biraz okursanız hepsinin çıkış noktası ve neden hepsinin çok tanrılı olduğu vs. gibi konular aynı yere çıkıyor. O yüzden çakma olduğunu düşünmüyorum, kendine özgüleşmiş birçok öğe var içerisinde.
-
Oyunun Türkçe çevirisinde böyle kavramlara yer verilebilir, aklımızda değişik fikirler var.
-
Harika görünüyor, ekibin ellerine sağlık
-
Elinize sağlık şimdiden.
-
Çok sevindim. Umarım başarılı olursunuz. Gönüllü olarak yazılım alanında bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen forumda bildirin, takipte olacağım.
Benzer içerikler
- a101 istifa dilekçesi
- okula gitmemek için yapılması gerekenler
- açık lise okuyanların yorumları
- kiracının ikametgahını sildirmek
- jandarma astsubay tehlikeli mı
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X