Şimdi Ara

Gigabyte anakart almayin aldirmayin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pini yamuk geldi 4 ay kullandin sonra islemci degistirirken kirildi, 250 lira istiyorlar

silikon vadisinde lotto artik ne diyelim. Kimine sans kimine kader..
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Sayın İlgili,

Bahsedilen fiyatlar gerçeği yansıtmamaktadır. Soket değişiminin fiyatı sabit ve bellidir. Dilerseniz servisimiz ile direkt iletişime geçebilir ve öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Zaten servisiniz fiyat verdi yalan mi soyluyorum 50 dolar + kdv ne yapiyor hesapladiniz mi ? 15 lirada ben kargo parasi verdim. Kac para o zaman soket degisim ucreti ? Soyleyinde bilelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu firmadan uzak durun burda pişkin pişkin konusup telefonla arayın dendi fiyat gerçeği yansıtmıyor dendi aradım 50 dolar+ kdv dedi tekrardan resmen d.ssak geciyolar. ben o anakartı kırarım atarım ahlaksızlar sizi.
  • Forum yönetiminin "sözde" Firma Yetkilisi olan şahıstan temsil yetkisini alması gerekiyor. Forum üyeleri ile dalga geçen, yanlış bilgi veren ve verdiği cevaplarla forum üyelerini provoke eden şahsın bu imtiyaz ile ileri geri konuşması engellenmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetkili felan değil dalga geçiyor milleti salak yerine koyuyor adminlerde izliyor
  • Firma yetkilisi adında insalara yanlış yönlendirmesi bilgilendirmesi ücretsiz servisini verelim gönderin dediler seri noyu bildirip gönderdiğim halde 25$+kdv diyip sonra 1 ay boyunca tüm aramalarımdan sonra ürün eski olduğu için yapılmadı cevabını veriyorlar sonra forumdan siz seri noyu bildirmediğiniz için yardımcı olamadık diyo ya bizimle kafa buluyo ya da yetkili adında insanları mağdur ediyor
  • Bidaha giga alaninn ....

• Soket arıza yaptımı yenisini takmak çok zordur ve Anakartın kalbidir.Sen Anakartın kalbini bozmuşsun 250tl istemeleri çok normal geldi bana 180tl soket olsa 70tl işçiliği çıkar.3 gigabyte anakart kullandım ve çok memnun kaldım.Asus da kullandım ama pek beğenmedim ama kaliteli ürünleri var.Gigabyte tek geçerim. Geçmiş olsun kardeşim.

• xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Mutlaka farklılıkları vardır.Keşke aldığınız anda geri verseydiniz direk sıfırı gelseydi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.