Bildirim
Gigabyte anakart almayin aldirmayin !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Dostum , öyle diyorsun ama inan şu forumda ki Giga anakart kullanıcılarının %80 i ürünlerinden çok memnundur Bu önerine fazla itibar edilmeyecektir diye düşünüyorum çünkü sen o şanssız 1000/1 sin
Ha illaki bir tavsiye vermek istersek , dünyanın en büyük anakart üreticisi kim ? Asus. Evet TR de servisleri benim işim düşmedi çok şükür ama insanları çektirdi,mağdur etti belki etmeye de devam ediyordur fakat bu 3 büyük Tayvanlı markadan hangisi diğer iki üreticiden daha "alınabilir" sorusuna ben yine Asus diye cevap veririm , açık ara Asus demiyorum bak sadece bir tık önde.
-
Oncelikle hem merhabalar hem de geçmiş olsun.
Bahsettiğiniz sorun Gigabyte ile ilgili değilde teknik servis ile ilgili bence.O konuda bence bir yanlışınız var gibi.
Çünkü siz mobo'yu Gigabyte'ın ülkemizde ki teknik servisine yolladınız ve bu ücreti teknik servis çıkardı.
Yani burda sorun teknik servis.Onun dışında 10 yılı aşkındır Gigabyte mobo kullanmışımdır.1 kez olsun üzmedi beni.
Tekrarlardan geçmiş olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: xcaka28
Z170 anakartin pini yamuktu 4 cu ay baska bir islemci taktigimda kırıldı servise gonderdim endeks bilisim 50 dolar +kdv fiyat verdi endeks bilisimle gigabyte musteriyi koparmanin pesinde bidaha evime gigabyte urun sokmayacagim sizde gorun hizmetini.
@Gigabyte_Türkiye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilip bilmeden konusmayin fiyati gigabyte veriyo endeks bilisime tamam kullanici hatasi olurda 400 lirakik anakarta 250 lira fiyat bicmek nedir !!!!!
Dostum 400 liralik anakarta 250 lira fiyat bicnek nedir ?
Gigabyte_türkiye
Size elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz. Bu sebeple düzeltebileceğimiz bir sorunsa ücretsiz yardımcı olabiliriz. Soket değişmesi gerekirse de uygun bir şekilde tarafınıza dönüş yapılacaktır.
Saygılarımızla :D supersiniz 400 liralik anakart 250 lira tamir masrafi tesekurler cok iyi bir servisiniz var cok memnun kaldim !
Aslında 50 dolar iyi fiyat sayılır. Çok daha kötülerini görmüştüm. Burada asıl maliyet işçilik oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
Dostum , öyle diyorsun ama inan şu forumda ki Giga anakart kullanıcılarının %80 i ürünlerinden çok memnundur Bu önerine fazla itibar edilmeyecektir diye düşünüyorum çünkü sen o şanssız 1000/1 sin
Ha illaki bir tavsiye vermek istersek , dünyanın en büyük anakart üreticisi kim ? Asus. Evet TR de servisleri benim işim düşmedi çok şükür ama insanları çektirdi,mağdur etti belki etmeye de devam ediyordur fakat bu 3 büyük Tayvanlı markadan hangisi diğer iki üreticiden daha "alınabilir" sorusuna ben yine Asus diye cevap veririm , açık ara Asus demiyorum bak sadece bir tık önde.
Cok gariptir ama asusun servisinden cok memnunum 6 7 kere isim dustu hep urunum ya 0i ile degistirildi yada tamamen onarildi... bence bazi sorunlari umursamiyor asus mesela coil whine veya oyun esnasinda cok ufak artifact yasamasi gibi benim gonderdiklerim ciddi sorunlardi ya hic goruntu alamiyordum yada ethernet usb gibi donanimlari arizaliydi gibi...
Gigabyteda bende cok sorun yasadim ama seninde dedigin gibi cok memnun birsuru insan var baska bir konudada dedim elektronik sans isidir basiniza gelen olayin genelinde marka alakasizdir sadece sanstir... ne alirsaniz alin sorun yasama ihtimaliniz %15 civarindadir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
50 dolar + kdv yüzde 18 + 15 tl de kargoya verdim bilmem anlatabiliyormuyum. anakartı tamir ettirmedim. -
Bir önceki anakartım Gigabyte 990XA-UD3 arızalanmıştı.
Şimdiki anakartım Gigabyte Z77-D3H 3570k'dan 2700k'ya geçince anakart arızalandı. Yapılamıyorda.
Kısaca bir sonraki anakartım kesinlikle Gigabyte olmayacaktır. Asrock/Msi deneyeceğim. -
amazonda gigabyte ın z170x gaming 3 anakartı bestseller normalde. Ancak orası amerika bura velkom tu türkiye.
Pin yamulması ve kırılması ancak fiziksel müdahale ile olacak birşey.
Doğrudur, senin suçun yoktur, taşıma esnasında hatta fabrikada da olmuş olabilir. Ancak bir süre kullanmaya devam edip de sonradan yolladığın zaman bunun "kullanıcı hatası" kabul edilmesi normal.
Tamir ücreti için de altı üstü 1 tane iğne olarak düşünme. Socketi tamamen değiştirecek teknik servis, ekipman vs. maliyetli olur tabii ki. -
Eski sistemimde P55-UD4P anakartımın pinlerine, i5-750 işlemcimin macununu yenilerken soğutucu montajı sırasında zarar verdim.Garantisi de bittiği için yeni anakart ve işlemci aldım.Odada boşta eğik pinlerle duruken gigabyte Türkiye'ye mail attım.Ücreti nedir bu anakartın tamiri mümkünse diye.Tekrar yazayım garantisi bitmiş olmasına rağmen sadece kargo ücretine ÜCRETSİZ onarıp gönderdiler. -
yani buradan çıkarılacak sonuç endeks bilişim paraya konmuş arkadaş suçu gigabyte markasına atmış -
arkadasım yamuk degil kırık ilk geldiginde yamuktu 4 ay sonra islemci değiştim pc acılmadı 1 adet pin kırılmıs fırsatcılıktan baska birsey degil bende socket siparisi vericem yurt dısından kendim değistirecegim bidaha da bu çakallarla ugrasmıyacagim 1 müsteri kaybetti. -
dostum endeks bilişime fiyatı gigabyte türkiye temsilcileri söylüyormuş. bizzat teyit ettim gigabyte henuz birsey yazmadı ( müsteri memnuniyeti adına) -
quote:
Orijinalden alıntı: Provisioner
Asus sabertooth kullanıcısıyım.
Sadece yorumunuza yazacağım tek cevap: Maalesef bizim insanımızın kraldan daha kralcı olması. Kısacası işgüzarlık.
Ben şahsen yurt dışındayım ve bulunduğum ülkede asus servisi yok. Anakartımın ethernet ile problemi vardı ve garantisi 5 yıl idi. Garantisinin dolmasına çok az bir süre vardı. Anakartı kargo gelip aldı ve sorunu düzelterek geri gönderdi. Hala onu kullanmaya devam ediyorum. Ha ileride asus alır mıyım o başka bir konu.
Çünkü daha önce de asus anakartım vardı onun da biosu durup dururken yanmıştı...
Bundan sonra alacağım anakart kesinlikle asrock olacak.
SaygılaR
-
quote:
Orijinalden alıntı: xcaka28
dostum endeks bilişime fiyatı gigabyte türkiye temsilcileri söylüyormuş. bizzat teyit ettim gigabyte henuz birsey yazmadı ( müsteri memnuniyeti adına)
Bence gigabyte teknik servise telefon açarak konuşmanızı tavsiye ederim. -
gerekyok kendim değiştirecegim ya olur ya komple çöp olur bidahada evime sokmam yani bunlar tam soyguncu.
Benzer içerikler
- am5 anakart önerisi
- 3 uzun bip sesi
- ez debug led
- cpu ışığı yanıyor
- launch csm nedir
- bios güncelleme
- anakart modeli öğrenme
- b850 anakart
- tpm 2.0
- anakart özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X