Şimdi Ara

GİGABYTE ANAKART AŞIRI ISINMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GİGABYTE MA790X UD3P AM2+ AM3 ANAKARTIM VAR
    İŞLEMCİ PHENOM X2 550 BE AM3
    EKRAN KARTI POWERCOLOR HD 4870
    RAM KİNGSTON 2 GB HYPERX
    SORUNUM SİSTEMİM ÇOK ISINIYOR. OYUN OYNAMAYA BAŞLADIĞIMDA ANAKART 60 DERECEYİ İŞLEMCİDE 50 DERECEYİ GÖRÜYOR. EKRAN KARTI 44-48 ARASI DEĞİŞİYOR. ACABA BİR SORUN MU VAR YADA SOĞUTMAMI YETERLİ DEĞİL. KASA İÇİNDE ISIYI DIŞARI ATAN BİR TANE 120 LİK FAN VAR
    PSU İSE HİGH POWER 500 WATT
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Isılar normal geldi bana anormal bir durum yok gibi.
  • Slmlar..
    ben bunu bır sorun olarak goremedım..ıslemcının 50 olması aksıne guzel bır durum:) ekran kartında ıse kesınlıkle bır yanlısın var 44 - 48 arası ıse kutuplarda yasıyor olman lazım:) 70+ larda gezıyorum ben ekran kartında..ıslemcı de 27 bostayken su an ve bır oyun acıyorum Crysis War Head: 54 derece:)
  • Selam,
    İşlemcilerin bir çoğu genelde 62 dereceyi bulabiliyor. 92 Derecede çalışan işlemci bile gördüm ancak bu kadar yüksek olması sağlıklı olmayabilir. Senin verdiğin verilerin tamamı normal. Bilgisayarına olan aşırı ilginden kaynaklanabiliyor olabilir bu sorunun.
  • ben de aynı anakartı kullanıyorum. kuzey köprüsüne ayrı soğutucu takmama rağmen benimki de 55 e kadar çıkıyo oyunlarda. bu çipset biraz fazla ısınıyor demekki. onu dışında ekran kartı 48 diyosun süper bu. benimki 80-85 e kadar çıkıyo işlemci de 50 ise çok iyi. ben soğutucu taktığım halde 55 oluyo
  • ANAKART DIŞINDA DİĞERLERİ NORMAL OLABİLİR. PEKİ BU 60 DERECELİK ISI ANAKARTA ZARAR VERMEZ Mİ? YA DA BU ANAKART İÇİN TEHLİKE SINIRI NEDİR ACABA. BİRDE ŞUNU BELİRTMELİYİM. BEN BU ISI DEĞERLERİNE ULAŞINCA ÇALIŞAN TÜM PROGRAMLARI KAPATTIM. BELKİ DAHA DA RATACAKTI.AYRICA NORMAL ÇALIŞMA SICAKLIĞI İŞLEMCİ 38 İKEN ANAKART 50 DERECE CİVARLARINDA. BENİ RAHATSIZ EDEN ASIL KONU BU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaymak -- 7 Ekim 2009; 20:39:43 >
  • arkadaşım o çiplerin üstündeki soğutucular onların ısısına göre tölerans değerlerine göre tasarlanıyo. eğer soğuk durması gerekseydi üzerinde muhakkak fan olurdu ama yok. o demirin ekran kartının yanında durduğunu düşün bir de. ondaki min 50 derecelik ısıyı da çekiyo. anakart 50 derece normal merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.