Şimdi Ara

Gigabyte anakarta hangi ekran kartları takılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaslar benim bir sorum olacak.Farkindayim forum da bu tür konulardan fazlasıyla var.Kusura bakmazsanız sormak istiyorum.Bu adrestekihttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep41-us3l_10/specs/ anakarta sahibim.Sorum bu anakarta pcı express ekran kartlarından hangisini takabirim.Ozellikerinde sadece x16 gördüm.Fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaslar?

• Bence hiçbir ekran kartı takma yoksa patlar bozulur mozulur mazallah sen öyle kullan bilgisayarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Bence hiçbir ekran kartı takma yoksa patlar bozulur mozulur mazallah sen öyle kullan bilgisayarını.

illaki uygun bulunur dandik de olsa

hocam anakartı değiştirmeniz iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Bence hiçbir ekran kartı takma yoksa patlar bozulur mozulur mazallah sen öyle kullan bilgisayarını.

illaki uygun bulunur dandik de olsa

hocam anakartı değiştirmeniz iyi olur

Değiştirmeye değiştirilir de niye hiçbir ekran kartı takılamaz mı?Sart mı anakarti değiştirmek ?

• Anakartınız PCI-E ekran kartlarını desteklemektedir. Günümüz ekran kartlarının %95'i PCI-E'dir. Örneğin o anakarta HD5670 vb. kartlar takılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nl_ztrk -- 17 Haziran 2012; 20:50:22 >
  • PCI E x16 desteği var hocam şuan hepsi o şekilde zaten istisnalar hariç al birini tak işte :D F/P kralı 6850 olabilir mesela bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL_00

Anakartınız PCI-E ekran kartlarını desteklemektedir. Günümüz ekran kartlarının %95'i PCI-E'dir. Örneğin o anakarta HD5670 vb. kartlar takılabilir.

Kardeslerim teşekkür ederim cevabınız ve ilgiliniz için.Tavsiye ettiginiz ekran kartları piyasadaki mevcut oyunlar için yeterli performansı sağlayabilir sanırım.

• 5670 tercihindense 6850 cok daha iyidir hocam
  • Merhaba Kardeş

kasanın içinde elektrik veren PSU denilen bi alet var
    bunun 12V kısmında yazan değere göre bir ekran kartı takman gerek, sınırlayıcı olan odur

eğer bu değer 300w ve altındaysa

ati hd 6450 gibi daha çok film izlemek için olan, oyun oynatmayan kartlar takabilirsin.

Ama
    oyun oynacaksan en azından bir 400W lık güç kaynağı (12V kanalında 26A total gelen)
    bir de 5770 gibi ekran kartı gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

Merhaba Kardeş

kasanın içinde elektrik veren PSU denilen bi alet var
    bunun 12V kısmında yazan değere göre bir ekran kartı takman gerek, sınırlayıcı olan odur

eğer bu değer 300w ve altındaysa

ati hd 6450 gibi daha çok film izlemek için olan, oyun oynatmayan kartlar takabilirsin.

Ama
    oyun oynacaksan en azından bir 400W lık güç kaynağı (12V kanalında 26A total gelen)
    bir de 5770 gibi ekran kartı gerekir.

Arkadaşa Katılıyorum. VE İşlemcinide yazarsan onla uyumlu bir ekran kartı takalım ki Darboğaz felan olmasın
  • 1- İşlemci nedir ?
    2- Kasa ve kasa güç kaynağı nedir ?
    3- Monitör kaç inç çözünürlüğü nedir ?
    4- Bütçe ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 18 Haziran 2012; 11:30:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

1- İşlemci nedir ?
    2- Kasa ve kasa güç kaynağı nedir ?
    3- Monitör kaç inç çözünürlüğü nedir ?
    4- Bütçe ne kadar ?

1-işlemci Intel core 2 Duo 2.93 ghz
    2-Feel kasa 500 watt
    3-Samsung LCD monitör 22" full HD
    4-Bütçe 250 tl
    Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.