Yani Acronis True Image 'nin aynısı.Peki güvenlimidir bu acronis gibi.Birde kullanım şekli nasıldır.Xpress Recovery 2'nin.Biraz araştırdım Xpress Recovery 2 kullanbilmek için kimileri mutlaka HDD fat32 olmalı diyor kimileri kendi alanını kendi oluşturuyo diyor.Kafam karıştı.Nasıl yedek alıcaz bununla.
soruya cvb????*
yaptım beyler sonunda .....arkadaşın dediği gibi..yalnız uzun sürüyor.bendeki 32 dk sürdü..(17 gb ) olduğu için sanırım.....
quote:
Orijinalden alıntı: maximed
quote:
Orijinalden alıntı: captainfb
Yani Acronis True Image 'nin aynısı.Peki güvenlimidir bu acronis gibi.Birde kullanım şekli nasıldır.Xpress Recovery 2'nin.Biraz araştırdım Xpress Recovery 2 kullanbilmek için kimileri mutlaka HDD fat32 olmalı diyor kimileri kendi alanını kendi oluşturuyo diyor.Kafam karıştı.Nasıl yedek alıcaz bununla.
soruya cvb????*
arkadaşım hiç uğraşma Xpress Recovery 2 ile acronis en güzeli onu yapamazsan en basiti ghosttur ben 20-30 pc ye de acronis çakıyom sorun olmuyor
Bunun dvd lı oln seklı yokmu sımdı vın7 yı kurdum bır kac temel programı yuklıcem drıverı felan sonra onu bır cd ye atayım tekrar format atmak ıstedıgımde yanı wındows
hantallastıgında ne bılı8m vırus gırer bu gubu durumlarda dvd yı takayım sonra pc kendılıgınden benım bugun kurdugum pcnın aynısını bana yapsın yanı wınampı olsun vlc sı ekran
kartı surucusu seskartı surucusu vs gıbı bunu basıt bır sekılde dvd ye yapabılecegım program hangısıdır ?
işin püf noktası:expres recovery2 yaparken bilgisayarım sağ tuş/yönet/disk yönetimine girdikten sonra gerekli bolümleri ayırırken en az 10gb gibi bir bölümü artıracaksınız ve bu bölümün üstündeki bantın rengi SİYAH olacak.c bölümü yani sistem bölümü primary dir.Dvarsa E varsa diğerleri mantıksal sürücü olarak ayrılacak ve üstündeki bantların rengi MAVİ olacak.bunların dışında bir renk oluşursa sistem backup almayacaktır.sorusu olan varsa acargitarci hotmail adresine meil atabilir.
Arkadaşlar yedeklenen kısım kadar harddiskimiz azalıyor . Peki bu azalan kısmı kullanmak yani geri kazanmak istersek ne yapmalıyız ? Ben yaptım 16 gb azaldı :(
benim recorvery %100 ü geçti şuanda nolucak şimdi %389 da şuanda
quote:
Orijinalden alıntı: DLI
windowsunu sıfırdan kur öle yedek almak istiyorsan sonra pc yi yeniden başlat durmadan F9 a bas menüsünü açılıor zaten otomatik sonrada backup your system var onu şeççceksin 1-2-3-4 tuşlarıyla şeçim yapıyorsun hangisindeyse backup oolanı onu şeç sonra bekliosun biraz o yedeklemeyei alıyor sonra pc ni restart edersin istediğin zamanda tekrar pc açılırken F9 a girip restore system dediğin an pc yedeklediğin haliyle açılıoyor.. umarım sade anlattım
DLI teşekkürler eline sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme