Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fiyat Düştü---Gigabyte Aorus B550 Aorus Elite v2 Satın Al 29 Ocak 2024 12:38 1 1 Fiyat Düştü---Gigabyte Aorus B550 Aorus Elite v2 Dostlar selam anakartı sistem yükseltmesi yapıldığı için satıyorum. 14 02 2023 tarihinde tebilion üzerinden satın aldım bu tarihten itibaren 3 yıl garantisi vardır. Fatura kendi adımadır. Anakartın çalışmasında en ufak bir sorun yoktur. Ryzen 5600x ile birlikte kullanılmıştır. Kutu fatura garantisi hepsi tamdır. İzmir içi gelip istediğiniz gibi test edip alabilirsiniz yada fast sonrası istenilen kargoya verebilirim. Param güvende hassas ürün olduğu için düşünmüyorum.Sistem demonte etmeden önce çalıştığını gösteren video çektim isteyene de videosu gönderebilirim.Fiyat sondur pazarlık düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Fiyat Düştü---Gigabyte Aorus B550 Aorus Elite v2 [SATILDI] Avatar: Frontiers of Pandora - AMD KEY [SATILDI] Sıfır Logitech G Pro Superlight Magenta