Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte Aorus Extreme 3080 Satın Al 24 Temmuz 2024 20:36 1 1 Gigabyte Aorus Extreme 3080 Gigabyte Aorus Extreme 3080 Kart Çok temizdir.İçi açılmamış ve ön jelatinleri halen üstündedir.*COİL WHİNE YOKTUR.*FURMARK 80 DERECEDE VE MALUM İSTANBUL SICAKLIĞINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN LÜTFEN. DOTA 2 OYNUYORUM ONDA İSE 58 DERECEDEDİR.*KUTUSU MEVCUT. FATURA VE GARANTİSİ YOKTUR.KENDİ SİTESİNDE 7-10-2024 TARİHİNDE GARANTİ GÖZÜKÜYOR LAKİN FATURA OLMADIĞI İÇİN GARANTİSİZ SAYIYORUMÖNEMLİ OLANLARI YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.YER:BEYOĞLUFİYAT:14.750FİYATIM SONDUR.SON NE OLUR LÜTFEN YAZMAYIN.KARGO DÜŞÜNMÜYORUM.ELDEN TESLİMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Acil Satılık ! Asus rog 6700xt 5700x li sistem Gigabyte Aorus Extreme 3080 Satışdan vazgeçildi [SATILDI] Apple mac book air M3 15 inç Son fiyat ( 4080 serileri ile takas olur)