Şimdi Ara

Gigabyte Aorus Master 3070 TI / TR Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Gigabyte Aorus Master 3070 TI / TR Garantili

Faturali, kutulu ve akaesuarlidir. Temizligi emsalsizdir. Ne kadar temiz oldugunu anlamaniz icin ornek vereyim lcd uzerinde seffaf korumasi duruyor. Kitapcigi, onun dıs kutusu :) aorus stickeri her seyi piril piril duruyor. Fotograflara baktiginizda anlasilacaktir ne denli temiz

Oldugu. Oncelikle kart sadece oyun icin kullanilmistir. O da zamansizliktan dolayi yogun olmadi. 2022 faturalidir. 2025 Marta kadar garantisi devam ediyor. Gorseli ekledim. basli basina bir efsane alacaksiniz. Yeni kartim 4070 ti ile yan yana fotograflarini ekledim. Kartin ne kadar kaliteli oldugunu anlamaniz icin. Aorus master serisi bilenler bilir en tepe segment icin ozel

Uretilen seridir. TI serisi oldugu icin oc denenmedi. Gecis nedenim 4k monitor almis olmam nedenli. takas yok.

10.999 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.