Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte Aorus Master 3070 TI / TR Garantili Satın Al 6 Eylül 2024 11:47 1 1 Gigabyte Aorus Master 3070 TI / TR Garantili Faturali, kutulu ve akaesuarlidir. Temizligi emsalsizdir. Ne kadar temiz oldugunu anlamaniz icin ornek vereyim lcd uzerinde seffaf korumasi duruyor. Kitapcigi, onun dıs kutusu :) aorus stickeri her seyi piril piril duruyor. Fotograflara baktiginizda anlasilacaktir ne denli temizOldugu. Oncelikle kart sadece oyun icin kullanilmistir. O da zamansizliktan dolayi yogun olmadi. 2022 faturalidir. 2025 Marta kadar garantisi devam ediyor. Gorseli ekledim. basli basina bir efsane alacaksiniz. Yeni kartim 4070 ti ile yan yana fotograflarini ekledim. Kartin ne kadar kaliteli oldugunu anlamaniz icin. Aorus master serisi bilenler bilir en tepe segment icin ozelUretilen seridir. TI serisi oldugu icin oc denenmedi. Gecis nedenim 4k monitor almis olmam nedenli. takas yok.10.999 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 10999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 4070 TI alacağım ( ALINDI ) (SATILDI) IPHONE 15 PRO MAX TR SATILDI 🟥32" CURVED SAMSUNG ODYSSEY G7 1 ms / 240 hz / GSYNC Gigabyte Aorus Master 3070 TI / TR Garantili