Şimdi Ara

GIGABYTE B450 AORUS PRO WIFI Almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar almak istiyorum çok istiyorum ama yorumlar ve testler beni engelliyor. Bir kişide he yaw al hele dememiş. VRM leri çok dandik bilmem ne falan filan. Işıklı mışıklı yılan gibi bir şey. Yani sonuçta 10 binlik sistemde kullanmayacağım. tuf B450 düşünüyordum ancak görsellik olarak çok hoşuma gidiyor bunun tasarımı ve ledleri. Yani ne gibi bir sorun çıkartabilir ki bana? OC la falan işim yok. 40 binlik sistemimde olsa ultrada oyun oynayan birisi değilim. Ne diyorsunuz almalı mıyım

• Wifi olmayan modelini kullanıyorum. Dedikleri gibi tek sıkıntı vrm yapısının çok düzgün olmaması. Yalnız benim kasa içi soğutmam iyi olduğu için sıkıntı olmuyor. Ne zaman sıkıntı yaşarım derseniz; 2700x gibi bir işlemciyi oc ile 4.2 4.3 ghz gibi hızlarda kullanırım derseniz, kasa sessiz olsun diye fan sayısını az ve düşük devirde tutarsanız, uzay montaj yapıp vrm bölgesine üfleyen bir fan takmazsanız canınızı sıkabilir. İmzamndaki sistemle stabil olarak mutlu mesut kullanıyorum.
  • Gigabyte B450 Elite yeni seri onuda alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sharkoon TG5 kasa ile kullanmayı düşünüyorum. R5 2600 ile
  • Bonibons B kullanıcısına yanıt
    Dediğim ürün bu alacaktim stokda kalmadi sora B450 tuf pro alayim dedim oda stokda bitti düz b450 tuf aldim bide Hb de Asrock Pro4 var ama onda görsel led yok.

www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE B450 AORUS ELITE AMD B450 Socket AM4 DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b450-aorus-elite-amd-b450-socket-am4-ddr4-3200-mhz-oc-usb-3-1-anakart.html

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Peki benim belirttiğim modelle arasındaki farklar nelerdir? Fiyat farkına değer mi bu model
    Daha yeni model hataları varsa arındırılmıştır pro ile ayni fiayata denk gelebiliyor ben almadan önce vatanda 650₺ di almadim gitti bitti yeniden stoga gelince inebilir fiyatı 10 fazlı sanırım birde bununla r7 2700xi istediğin gibi oc lersinde işlemcinin kendi sınırlarına kadar. Bulamazsanda Proyuda al sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kasadan bağımsız olarak r5 2600 le sorunsuz olarak kullanırsınız. Bu arada elite, pro nun kırpılmışı olarak biliyorum. Daha iyi değil yani.

• Daha yeni çikmadımı o vrmlere soğutucuların düzensizliği giderilmiş olabilir. Birde sizdeki Auto voltaj nasıl msideki gibi birden çok verip sonrada kısma oluyormu ?

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam vrm yapıları aynı, az önce sitesinden baktım, bildiğin kırpılmış pro. Ben 1600x le kullanıyorum. Max hızı olan 4.1 ghz e çıkmak için anlık olarak 1.52 voltaj verebiliyor. Bu anakartın suçu değil, ilk nesil ryzenler 4 ghz ve üstü için abartı voltajlar istiyor. İkinci nesil için max voltaj ne verir bilmem. Ama kafam rahat olsun derseniz ram dahil voltajı elle verin. Zaten hepi topu 3 voltaj ayarı var; core, soc, ram.

• Hocam istanbuldaysan ben sistemi parça parça alacağım. Gelde bi toplayıver güzelce Bi iskender künefe kolayla yolcularım :D
    Yok hocam Niğde deyim. Özellikle ram alırken başınız ağrımaması için anakart uyumluluk listesine bakın. Ryzenlerde özellikle ilk açılışta olan sorunların çoğu ramden kaynaklanıyor. İkinci olarak m2 nvme disklerde baş ağrıtabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Yok hocam vrm yapıları aynı, az önce sitesinden baktım, bildiğin kırpılmış pro. Ben 1600x le kullanıyorum. Max hızı olan 4.1 ghz e çıkmak için anlık olarak 1.52 voltaj verebiliyor. Bu anakartın suçu değil, ilk nesil ryzenler 4 ghz ve üstü için abartı voltajlar istiyor. İkinci nesil için max voltaj ne verir bilmem. Ama kafam rahat olsun derseniz ram dahil voltajı elle verin. Zaten hepi topu 3 voltaj ayarı var; core, soc, ram.
    şaka falan bir iskender de benden hatta mangal yapalım banada montaj lazım

• İstanbuldayım yakınlarda iskender yiyecek birini bulurum diye düşünüyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonibons

İstanbuldayım yakınlarda iskender yiyecek birini bulurum diye düşünüyorum :D
    montaji kim yapacak

• Asus b450-f strix var. N11 de kuponla 850 ye falan geliyordu. Işıklı mışıklı bir şey istiyorsanız bakabilirsiniz. Tuf serisinden daha iyi bir kart diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İskenderi yiyen kişi :D
    bulalim birini montaj için hocam ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.