Şimdi Ara

Gigabyte B450M S2H işlemci desteği lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigabyte B450M S2H anakartı alsam Ryzen 3 3100 için bios update yapmama gerek varmı???

Gigabyte'ın sitesinde 3000 serisi destekler diyor ama internette de update lazım diyolar 2000 serisi işlemciye ulaşma şansım maalesef yok işlemcisiz update şansım yok sanıyorum bilenler yardım ederse sevinirim.

• uyumlu bios ile geliyordur büyük ihtimalle
  • Perakende almadım o sıkıntı zaten gri etiket olduğu zaman 3000 serisi desteklemiyormuş
  • Hocam bunu dışardan bakıp söylemenin yolu yok, ya kutusunda 3000ready diye bir ibare olacak yada bios sürümünü bileceksin. En azından ne zaman alındığı vs. bilinse bir tahmin yürütülür.
  • Maalesef 2000 ready yazıyor bi bilgisayarcı bulup güncellettiricez demek
  • Yeni aldiysaniz turuncu etikette ryzen 3000 ready yazar aslında. Foto atar misiniz kutudan?
  • Bende bu anakartın ryzen 4000 desteğini merak ediyorum. B450 chipset anakartlarda destek olacak deniliyor ama gigabyte ın resmi sitesinde de görmek lazım.
  • Aldığın yere söylersen veya İstanbul'daysan servisine götürüp güncelletebilirsin.
  • Beyler biraz geç oldu ama sorun yok satıcı websitedeki resimde 2000 ready etiketi vardı ama 3000 ready fabrika çıkışı güncellenmiş geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.