Şimdi Ara

gigabyte ds3 çok garip bi sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.bozulan ds3 bordumun yerine gene ds 3 almıştım.ancak çok garip bi sorunla karşı karşıyayım.önceki bordta bu hata yoktu.
    sorun şu.işlemciye oc yapınca 3d marklarda ve oyunlarda sistem kitleniyor.saatlerce çift prime alan değerlerde bu olay oluyor.sistem defaultken sorun yok.sanki pcı yuvasında bi sorun var gibi.denemediğim driver bios kalmadı.pcı frekansını 100 ve autoda denedim.
    sizce sorun ne olabilir.

• bence ekran kartındandır :)
    baska ekran kartıyla denedin mi ?

ya da ramlerdendir.
    çift prime'ı 8k olarak başlıyorsan ramleri test et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrakOff -- 13 Ağustos 2006; 20:04:31 >
  • Yaw sende ds3 canavarı mısın öbür ds3 ü de bozulmuştu dimi Hakkaten çok garip bi sorunmuş
    saatlerce prime aldığına göre oyunlarıda haydi haydi oynatması lazım.
  • Sorunsuz Prime aldığına göre, sorunu ram veya ekran kartında aramalısın. ram testlerinde sorun çıkmazsa tek ihtimal ekran kartı ile ilgili olabilir driver vs. kartın sıcaklık durumu nasıl? çok ısınmadan kitleyebilir. sanada DS3 dayanmıyor be birader. bidaha anakartı gönderim deme yaka paça atarlar dükkandan saka maka DS3 dayanmıyor yav sana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Sorunsuz Prime aldığına göre, sorunu ram veya ekran kartında aramalısın. ram testlerinde sorun çıkmazsa tek ihtimal ekran kartı ile ilgili olabilir driver vs. kartın sıcaklık durumu nasıl? çok ısınmadan kitleyebilir. sanada DS3 dayanmıyor be birader. bidaha anakartı gönderim deme yaka paça atarlar dükkandan saka maka DS3 dayanmıyor yav sana..

remlerim corsair xms 800 mhz lik.zaten default değerlerdede rem.800 mhz.ben 2.8 e aldığımdada 800 mhz oluyolar.aynı zamanlamaları kullanıyorum.ekran kartıda defaultta hata vermiyor.vallaha exabu konuda baya yardımcı oldu bana.asus-giga-giga-gene değişebilirsem asusp5b delx alıcam.

• yav apo exa tarihine giricen ha bu ne len denemedik board bırakmican kasma bu kadar

beni geçemesiin

bence sorun vga dan yada anakartın pcı yuvsından olabilir ama default sorun yok diyorsun oda ilginç hakketten temiz bi format daha at
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

yav apo exa tarihine giricen ha bu ne len denemedik board bırakmican kasma bu kadar

beni geçemesiin

bence sorun vga dan yada anakartın pcı yuvsından olabilir ama default sorun yok diyorsun oda ilginç hakketten temiz bi format daha at

sorunu çözdüm.tavsiye eden arkadaşlar sağolsun.önce başka remleri denedim sorun düzeldi.sonra benim remlerimide diğer iki slota taktım.sorun düzeldi.şimdilik bu bordla devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O bir canavar: ASUS GT 430
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.