Şimdi Ara

GIGABYTE EP35C-DS3R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GIGABYTE EP35C-DS3R model anakarttan almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. P35C-DS3R'nin 2.1 Revizyonu var ama EP35C-DS3R yok. EP35C-DS3R anakarta bir yerde rastlayan var mı? Teşekürler.

• P35C-DS3R almada ne alırsan al.Uzak dur.FSB 200'de dondu kaldı.Napıcaz bakalım.
  • bence p35c ds3r yerine gigabyte p35 ds3r rev2.1 alın
    http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp|ExtremE -- 25 Şubat 2008; 23:03:56 >
  • bu p35 ds3r rev 2.1 de e-sata var mı?
  • Yahu arkadaşlar P35C-DS3R'nin nesi var? Sorunlu olsa Gigabyte gibi bir firma niye üretime sunsun ki? Şuan P35-DS3R'nin bile üretimi donma aşamasındayken P35C-DS3R üretiliyor ve çok fazla ihraç ediliyor. Üstelikte daha fazla bir ücrete sahip. Bende bugün siparişimi vermiştim. Yarın veya sonraki gün elimde olacak sanmıyor ve ummuyorum ben bu kartın sorunlu olduğunu. Belki de bazı donanımsal veya kullanıcı bazlı sorun oluşuyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

bu p35 ds3r rev 2.1 de e-sata var mı?

ep35-ds3r de var. diğerinde varmı bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgitek555

GIGABYTE EP35C-DS3R model anakarttan almak istiyorum ancak hiçbir yerde bulamadım. P35C-DS3R'nin 2.1 Revizyonu var ama EP35C-DS3R yok. EP35C-DS3R anakarta bir yerde rastlayan var mı? Teşekürler.

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep35c-ds3r_21.html----->Bu linke tıklarsan açılan sayfada ürün açıklamasının yanında "Nereden Satın Alabiliriz?" diye bir link var.Belki sana yardımcı olabilir.Bir bak istersen:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 gigabyte P41-es3g
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer forumda arama yaparsanız mevcut olan problemlerle karşılaşırsınız. beğenenler de var önermeyenler de var. Bende sipariş verdim geldi ve 2 günümü harcadım en sonunda arızaya gönderdim kartı. Geldikten sonra yeniden değerlendireceğim.Benim edindiğim bilgi combo yapısından ötürü problem çıkarabileceği ve önerilmediği yönünde. Problemleri yaşayan biri olarak ben önermiyorum.
  • O halde fiyatıyla dolgun olan Asus P5KC niçin sorunlu değil? Aynı şekilde kendileride combo üründür. Ek olarak Gigabyte GA EP35C-DS3R combo değil mi? Bu biraz kulak dolgusu yanılma olur. İspatlanan bir hata varsa elbet ki sorunludur. Diliyorum ki sorunlu olmasın. Ama benim internette rastladığım sorunların büyük çoğunluğu kullanıcı bazlıydı. Biraz bilinçsizlik vardı gibi geliyor. Bazı sebeplerden ötürü henüz elime ulaşamadı ürün. Yarın elimde olacak, sıkı bir testten geçireceğim. Eğer bir hata tespit ettiğim takdirde hiç uğraşmadan direk iade edeceğim.
  • GIGABYTE EP35C-DS3R kullanıyorum ve çok memmunum hiç bir sorun çıkarmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.