Şimdi Ara

Gigabyte EP43-S3L Anakart 60-->50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Bir sorun olduğu için kendi görsellerin koyamadım.

Anakart şu.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep43-s3l_10.html

Kutusu ve cdsi duruyor.
    Çalışıp çalışmadığından tam olarak emin olamadım deneme fırsatım da yok maalesef.

Eğer çalışmazsa geri iade almayı kabul ediyorum.
    Fiyat 50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 30 Aralık 2015; 16:05:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm
  • eğer calışmazsa demişsiniz önce deneyip satışa cıkartsanız iyi olmazmı ya calışmasa yazık değilmi alıcıya bir insan 60tlyi kazanmak icin kaç kişinin kahrını cekiyor hem calışmazsa ahirette bunun hesabını nasıl vereceksin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox__2006 -- 13 Aralık 2015; 17:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox__2006

eğer calışmazsa demişsiniz önce deneyip satışa cıkartsanız iyi olmazmı ya calışmasa yazık değilmi alıcıya bir insan 60tlyi kazanmak icin kaç kişinin kahrını cekiyor hem calışmazsa ahirette bunun hesabını nasıl vereceksin ?

İlanı dikkatli okuyunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tatar*

quote:

eğer calışmazsa demişsiniz önce deneyip satışa cıkartsanız iyi olmazmı ya calışmasa yazık değilmi alıcıya bir insan 60tlyi kazanmak icin kaç kişinin kahrını cekiyor hem calışmazsa ahirette bunun hesabını nasıl vereceksin ?

İlanı dikkatli okuyunuz.

okudum aynen şöyle yazmışsınız
    http://www.gigabyte.com...ecs/ga-ep43-s3l_10.html

Kutusu ve cdsi duruyor.

'kısmi' olarak elim çabuktur valla doğru
    çalışmazsa parayı iade etmeyeceğim tabii ki saçmalamayın, çatır çatır yiyeceğim yani napayım öğrenciyim

• Mesajim bulunsun. Bu adamla alisveris yapmak istiyorum. Bende tatarim beraber burgerda bir at yeriz

• pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Mesajim bulunsun. Bu adamla alisveris yapmak istiyorum. Bende tatarim beraber burgerda bir at yeriz

töbe töbe, bakınız çok enteresan dedem vejeteryandı benim
  • aaaa At yoksa alışverişte yok Şaka bir yana keman ilanından beri aklımdaydı yine görünce bir yazayım dedim.

Bende hacettepedeyim alışveriş kolay olur :) Fakat bu ay çokşey satın aldım. biraz satış yapayım senden alacaklarım var :)
  • öyle mii, ne güzel bir insanmışsın sen lakin Fas'a gidiyom hocam elini çabuk tutuveriver o zaman

edit: mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 20 Aralık 2015; 17:36:58 >
  • aklımdasın sevgili tatar. Satışlar yok bu ara. Olsun kemanıda anakartıda alacağım. Sahi neredensiniz? Köken neresi
  • Arkadaş geri alırım demiş. İlk yazıyı iyi okusaydınız :)

Almazsada canı sağolur napalım geri almadı diye adam mı öldürelim 11 tanede referans biriktirmiş. Bence yeter.

sizde de 8 referans var güvenmeyelim mi? Sanal pazar mı isteyelim? Aldığımız her ürünün çalışmama ihtimali yok mu? Geçenlerde bir arkadaşa bir ürün sattım. Çalıştıramamış. Ücretini iade ettim. Getirdim evde çalıştı. Olabiliyor böyle problemler. Avatarınızdaki gibi Herşey OK
  • quote:

quote:

aklımdasın sevgili tatar. Satışlar yok bu ara. Olsun kemanıda anakartıda alacağım. Sahi neredensiniz? Köken neresi

ya anakart calışmazsa ne yapacaksın ozaman ?

ay sinirlerim bozuldu
  • quote:

aklımdasın sevgili tatar. Satışlar yok bu ara. Olsun kemanıda anakartıda alacağım. Sahi neredensiniz? Köken neresi

Satışlar hakikaten yok bu ara valla, keman 1,5 senedir satılık, alırsın muhtemelen o yüzden 51-52 Bulgar göçmeni hocam
  • Aysel git başımdan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tatar*

quote:

quote:

ya anakart calışmazsa ne yapacaksın ozaman ?

ay sinirlerim bozuldu

ne o öyle ay may bursalı gibi

Laf anlamıyor musun adam geri alırım demiş ne dk başı mesaj yazıyorsun adamın ilanına ? Böyle terbiyesizlik görmedim. Ben daraldım okurken.

İlan sahibi arkadaş tek tek üşenme şikayet et bu arkadaşın yorumlarını.

• Tel gönder görüşelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.