arkadaşlar benmde bi sorunum war ama nerde oldugunu bi türlü anlamadım. ep45-ds3r ve hd4870 pcs+ aldım ve sorunlar başladı. ilk önce aldıgımı parcaları arkadaşım doğru bir biçimde yerleştirdi ve bağlamasını yaptı.sıra windows xp yi açıp tanıtmaya gelince ekran kartını yüklemeyi yapıp rest atmaya gecince ya kapanmıyor elle rest atmak zorunda kalıyorum yada kendisi başalyıncada ekran kartını görmüyor.bazen mavi ekran gelip ekran kartı ile alakalı bi şeyi 100 kadar sayıp geçiyor ama yine görmüyor.böle olunca acaba ramden mi kaynaklanıyor diyede düşünüyorum. sorunun ekran kartında mı anakarttamı oldugunu bi türlü çözemedim xp ve vistanın tüm serisini indirdim kurdum olmadı,bu bios update olayını yine arkadaşım yaptı yine geçmedi,ben nette ne kadar ati 4870 update varsa yaptım,güncelledim ama tık demiyor.oyunlara girmede sorun yaşamıyorum ama oyun anında ani kasılmalar yapıyor kart.çok karışık oldu yafff :( ayrı bi sorunda harici hardisk takılıyken başlattığımda sürekli rest atıyor.bunun için önce hardisk i görmeyi yaptıgımda düzeliyor ama her kapatıp acılışımda bunu yapmam gerekiyor.bunuda nasıl gececiğini bilemiyorum. ben denizlide oturmaktayım iyi bir teknisyen bulursam artık vericeğim pc yi yapsın ben anlayamadım bi türlü sorunu... sizlerden de yardım edecek arkadaş varsa şimdiden çok teşşekkür ederim,yardımlarınızı bekliyorum...