Şimdi Ara

Gigabyte EP45-DS3R ve OCZ 1066 MHZ Sorun yasiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar basliktan da anlasildigi gibi EP45-DS3R anakartim ve uzerinde Dual calisan 2 ayri OCZ ramim var , fakat yasadigim sorunu cozebilmis degilim. Bilgisayar sorunsuz bir sekilde isletim sistemini kuruyor , fakat bilgisayarda uygulama yaparken , ornegin oyun oynarken , muzik dinlerken veya bazi islerle ugrasirken birden kitleniyor , ve tek cozum reset atmak , belirli bir zaman periodunda gerceklesmiyor , bazen 1 saat suruyor bazen acildiktan 5 dk sonra kitleniyor

biraz arastirma yaptim , uzerindeki Ramlerin , Benim anakartin sitesindeki EP34-DS3R Memory support listte bulunmadigini fark ettim , arkadaslarim sorunun islemciden kaynaklandigini soylesede , acaba ramler ile anakartin uyumsuzlugu bu sekildeki kitlenmelere yol acarmi diye merak ediyorum , teknik servise goturdugumde , sorun yok diye geri yolluyorlar , 2 cisinde de yolladigim zaman , windows vista kullanin sorun yasamazsiniz dediler fakat ayni sorunlar devam ediyor.Herhangi bir cozumu , onerisi veya fikri olan arkadaslar simdiden tesekkur ederim.

• MHZ sine uyan bir remle dene???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.