merhaba arkadaşlar gigabyte EP45-UD3LR anakart Ocz Reaper 4 GB 1066 Mhz CL5 Heat-pipe DDR2 Kit (2x2GB) ile uyumlumu. ep43 anakartım varken bu ramler mavi ekran hatası veriyordu sonra satıp ep45 ds3l anakart aldım Ocz Reaper 4 GB 1066 Mhz CL5 ramları sorunsuzca hiçbir ayar yapmadan kullandım ama anakartım bozulunca EP45-UD3LR almaya karar verdim ama bu ramlarle uymluysa alacam. yardımcı olursanız sevinirim.
genel olarak gigabyte anakartın varsa ocz ramlerden uzak dur.. kingston,a data,patriot gibi markalar alman daha risksiz bir tercih olacaktır.. ayrıca ocz ram ler genelde pahalıdır.. o kadar para vermeye gerek yok.. yukarıda saydığım markalardan uygun fiyata bulduğunu al.. 1066 mhz ve cl5 olması yeterli.. http://www.ereyon.com.tr/urun/a-data-4-gb-2-2-1066-mhz-ddr2-ram-extreme-ed-cl5%28ex-ramd24096ada0140%29.aspx
Yok kardeşim OCZ falan alma Gıgabyten sitesinden kendi anakart modelini bul hangi remleri destekliyorsa yazar onlardan al OCZ marka aynı anakartı kullanıyoruz sorun çıkarabilirforumda duymuştum gıgabyte çok rem seçer,