Şimdi Ara

Gigabyte G1 Gaming RX 480'den haber var... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk seri eldeki stokları bitirmek içinmi ağırdan alıyorlar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: naak98

quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

ya harbiden kafa yok mu bunlarda anlam veremiyorum. Güzel bir gpu yapmışsın hype yaratmışsın vulkan, dx 12 falan gayet iyi performans veriyor. Tüketimde makul düzeye çekilmiş ama diyorum şöyle güzel serin bir kart alayım 1.5 aydır kart yok ortada. Referans ısınmasa vallahi oc falan umrumda değil direk referans alırım da ısınıyor abicim.

Tatile gittim geldim, gelince çıkar artık alırım dedim daha önsiparişler dün başladı. Ağustos ortasındaki tatilden dönünceye kadar çıkmayacak bu kart belli 1 ay vakit geçmez şimdi şeytan diyor bas parayı 1070 al.

Yurtdışı 1070 mantıklı john reis ama
    Freesync olayı alt üst ediyor. Aoc 22" 75hz freesync monitor bile burada 700tl olmuşken. Gidip nvidia alıp gsync e o paralar mantıksız geliyor. Rx480 alınacak, sonra bi freesync monitör. 75-45 fps arasında bir şey farketmeden oynanacak ne gecikme ne vsync saçmalamarı.

Yahu 21 inc freesync monitör 600 lira el insaf sömürüyorlar milleti 500 liraya 23.6 inch vp247t alır geçerim

Freesync bambaşka hocam

60hz monitörde 60fps üzeri yok. 50fps de bile hissediliyor.

FreeSync olmadan da olur, CRU sağ olsun, ama tek tazeleme hızında işe yarar sadece. 60Hz monitör 72Hz'e hız aşırtılabiliyor, hiç de zor değil ayrıca. Tek sıkıntı, sadece filmlerde düzgün çalışması. Değişken akıcılıkta çalışması için FreeSync şart. Şu LCD illetinin gecikmesinden ne kadar kurtulsak yanımıza kâr...
    MSI Hawk kartların soğutması da çok canavar - 480 için gerekli bir yükseltme seçeneği olurdu. Madvr ne kadar zorlarsa zorlasın, 6870'in 72 derece olduğunu görmedim. Otomatik ayarında 3100 devirken, 1900 devirde bile çalışıyor. Kesinlikle soğutma kapasitesinin fazlası var eksiği yok.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    aradaki NM farkını ne yabacan ? (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Baya uzun uzun açıklamak isterdim sana ama bilgisiz olduğun o kadar belli ki kendimi yorduğuma değmezsin...
  • Amd 16 nm olsaydı burada devamlı eleşdirirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

appleın işlemcilerinde de 16 nm olan tmsc 14 olan samsungdan daha hızlıydı ve az güç tüketiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.