Şimdi Ara

Gigabyte G31M-ES2L kullanan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

Redrock 500W 24 Pin PFC Güç Kaynağı (2Sata-4ide)

http://www.exa.com.tr/redrock/power_supply/redrock_500w-343-9515.html

Görüldüğü gibi bu PSU 58 YTL'dir. Kısaca hem güç hem para bakımından seni kandırmıslar.

farkındayım

yarın soracam ama onlara şerrefsz herfler.

• quote:

ESAT TAYFUR INAY - diyor ki,
    Kasım 14, 2009 // 21:7
    en ucuzlardan farkı yok

Bu ürünü Kadıköy exa dan aldım ilk gün bozuldu hemen değiştirip ocz aldım , daha ucuz ürünlerden hiçbir farkı yok floppy ucu bile yok ,bunu almak yerine daha ucuzunu alabilirsiniz, ayrıca 500w gerçek değeri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

ESAT TAYFUR INAY - diyor ki,
    Kasım 14, 2009 // 21:7
    en ucuzlardan farkı yok

Bu ürünü Kadıköy exa dan aldım ilk gün bozuldu hemen değiştirip ocz aldım , daha ucuz ürünlerden hiçbir farkı yok floppy ucu bile yok ,bunu almak yerine daha ucuzunu alabilirsiniz, ayrıca 500w gerçek değeri değil.

eed gördüm.umarım bnde öle olmam
  • konu nerden nereye geldi ama sorun değil arkadsın verdiği linkte hersey en ınce ayrıntısına kadar verilms.
    yarın alabilirsem adamlardan paramı geri alıcam ve corsair yada hight power 400-450 watt bi psu alıcam.paramı geri alamazsamda diğer tarafta hakkımı helal etmyorum.
    nyse arkadaşlar bana sandıgınzdan çok daha fazla yardımcı oldunuz.herkese teşekkürler.iyi günler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexerboy -- 28 Ocak 2010; 15:45:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hexerboy

konu nerden nereye geldi ama sorun değil arkadsın verdiği linkte hersey en ınce ayrıntısına kadar verilms.
    yarın alabilirsem adamlardan paramı geri alıcam ve corsair yada hight power 400-450 watt bi psu alıcam.paramı geri alamazsamda diğer tarafta hakkımı helal etmyorum.
    nyse arkadaşlar bana sandıgınzdan çok daha fazla yardımcı oldunuz.herkese teşekkürler.iyi günler.....

Umarız öyledir. Yoksa yine bize danışıp bildiğini okumazsın inşallah. Burada ne söylüyorsak sizlerin iyiliği ve cebinizi düşündüğümüz için.

Şimdi tatlı dille git anlat derdini. Paranı iade etsinler. Sende Vatan pc gibi (en azından çok fazla acıtmayacak, fiyatları sabit) bir yerden 400-450W kaliteli bir psu al. Umarım çözersin sorununu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: hexerboy

konu nerden nereye geldi ama sorun değil arkadsın verdiği linkte hersey en ınce ayrıntısına kadar verilms.

Umarız öyledir. Yoksa yine bize danışıp bildiğini okumazsın inşallah. Burada ne söylüyorsak sizlerin iyiliği ve cebinizi düşündüğümüz için.

Şimdi tatlı dille git anlat derdini. Paranı iade etsinler. Sende Vatan pc gibi (en azından çok fazla acıtmayacak, fiyatları sabit) bir yerden 400-450W kaliteli bir psu al. Umarım çözersin sorununu.

inş kardeşim.cepte 5 kuruş kalmadı ama bulucaz artık bi yerlerden nyse tekrardan tşkler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.