Şimdi Ara

Gigabyte GA-73PVM S2H Anakartımın parasını iade edecekler sizce onun yerine ne almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bundan 1 hafta önce Vatan Bilgisayardan Gigabyte GA-73PVM-S2H Anakart aldım. Anakartı almamın en büyük nedeni Nvidia 7100 tümleşik ekran kartı barındırması ve tümleşik olarak DVI-HDMI çıkışlarının olmasıydı. Ancak Anakart yeni aldığım Sata harddiskimi görmedi (ide olarak görüyordu) Firmaya geri götürdüm ve onlarda bana yeni bir anakartla değiştirebileceklerini veya para iadesi yapacaklarını söylediler. Bende para iadesini kabul ettim ve şimdi yeni bir anakart alacağım. Alacağım anakartta onboard ekran kartı olsun ve önceki anakarttan aşağı kalmasın istiyorum. Sizce hangi anakartı almalıyım. Benim aklımda şöyle bir anakart var ancak hakkında fazla bilgim yok. Eski anakartımı seçerken bile çok zorlanmıştım. Kafam şu an itibariyle çok karıştığı için gerçekten yorumlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

BENİM ESKİ ANAKART

ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ANAKARTLAR :
    GA-EG43M-S2H
    GA-EG45M-DS2H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigitel -- 19 Şubat 2009; 22:44:06 >

• Gigabyte G43/G45 alırsan çok büyük hata yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

Gigabyte G43/G45 alırsan çok büyük hata yaparsın

Yenerbalcı ben tam mesajımı editliyordum ki siz bir cevap yazmışsınız. Bende tam mesajıma G45 bir anakart daha yazmıştım. Ancak siz çok büyük hata yaparsın demişsiniz. Sizce neden hata olur ve ne almalıyım. Lütfen daha açık bir mesaj yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigitel

quote:

Orjinalden alıntı: yenerbalcı

Gigabyte G43/G45 alırsan çok büyük hata yaparsın

Yenerbalcı ben tam mesajımı editliyordum ki siz bir cevap yazmışsınız. Bende tam mesajıma G45 bir anakart daha yazmıştım. Ancak siz çok büyük hata yaparsın demişsiniz. Sizce neden hata olur ve ne almalıyım. Lütfen daha açık bir mesaj yazarsanız sevinirim.

Kendi sitesinde yazıyor

Gigabyte GA-73PVM S2H Anakartımın parasını iade edecekler sizce onun yerine ne almalıyım

-----------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Şubat 2009; 22:50:48 >

• quote:

Kendi sitesinde yazıyor

Peki sizce ne almalıyım. Lütfen uygun fiyatlı bir tavsiyede bulunur musunuz?
  • Gigabyte E7AUM-DS2H bulabilirsen
    http://www.trustedreviews.com/motherboards/review/2008/11/27/Gigabyte-GA-E7AUM-DS2H/p1
    http://www.dfsbilgisayar.com/default.asp?productid=A7GB_182 ( indirim iste ) peşin 130-135 usd alırsın
    http://teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=GA-E7AUM-DS2H&view=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Şubat 2009; 23:39:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.