Arkadaşlar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum da. Anakart olarak GIGABYTE GA-73PVM-S2H sizce nasıl? Fiyatı biraz ucuz geldi ve bir sürü özelliği var. Ben oyun oynamayı düşünmüyorum zira PS3 var. Overclock falan da yapmayacağım. Ekran kartı da tümleşik olsun istiyorum. Bu anakart nasıl? veya önerebileceğiniz başka kart var mı tümleşik ekran kartı olan. Bir de buna benzer Intel'in INTEL ECHO PEEK G35 Express AUDIO+VGA+GLAN adında bir kartı var. Bu daha pahalı. Sizce hangisini alayım?
4ever Gigabyte
73pvm den bende var özelliklerine kanıp aldım bi çok karttan ciddi anlamda daha fazla özellik sunuyor bu kart, ilk başlarda iyidi ama sonradan kafayı yemeye başladı şu anda restart yapamıyorum kitleniyor garantiye vericem belki bana arızalısı denk gelmiştir bilmiyorum
Acaba sendeki sorun genel bir sorun mu? Bu işler şans işi. Bazen en pahalısını alıyorsun o da arıza verebiliyor. Özellik açısından başka bir kart bulamadım. Fiyatı da uygun. Ne önerebilirsiniz başka VGA'lı?
başkasında hiç denk gelmedim bu karttan veya başka kullanmadımda sorun genel midir bir şey diyemem ama şunu söyleyim ilk aldığımda sorunsuzken çok güzel çalışıyordu halada çalışıyor şuanda da onu kullanıyorum sadece restart yapmıyor şuanda birde eski ramlarimi desteklememişti rastgele bi zamanda mavi ekran çıkartıp kapatıyordu bilgisayarı Ramlari değiştirdim bios güncelledim o sorun kalmadı. benim yaşadığım sorunlar bunlar işte başka bu kartı kullanan arkadaşlar varsa sorup tartışmak lazım. iyi yanı ne diye sorarsan kartta hala birçok kartta olmayan ESATA, IEEE 1394, ACHI yani raid ve NCQ desteği var.
merhaba,
gigabyte ın GA-73PVM S2H anakarttan bende aldım, işletim sistemini kurduktan sonra bende restart problemi yaşadım. internette sorunun çözümü ile ilgili arama yaparken sizin yazınıza denk geldim. ben bu problemi bios güncellemesi ile hallettim şimdi anakartım sorunsuz çalışıyor restart ediyor. en son bios versiyonunu gigabyte ın sitesinden indirebilirsiniz. güncelleme de çok basit bir işlem, (bilgisayar bilginizin ne seviyede olduğunu bilmediğim için mazur görün) yardıma ihtiyacınız olursa sorabilirsiniz. umarım işinizi görür.
Melih Numanoğlu Bilgisayar Mühendisi
quote:
bi çok karttan ciddi anlamda daha fazla özellik sunuyor bu kart, ilk başlarda iyidi ama sonradan kafayı yemeye başladı şu anda restart yapamıyorum kitleniyor
bu karttan bendede var hdmı çıkişlı lcd monitörüm var hdmı kabloyla bağlantı yaptım ama görüntü alamadım. bunu yapmanın değişik bir yolumu var benim bilmediğim bu konuda yardım edebilecek var mı acaba
Gigabyte'ın o kartı zaten o fiyatlarda alabileceğin en iyi kartlardan biri.Bence kaçırma
quote:
Orjinalden alıntı: cak1966
bu karttan bendede var hdmı çıkişlı lcd monitörüm var hdmı kabloyla bağlantı yaptım ama görüntü alamadım. bunu yapmanın değişik bir yolumu var benim bilmediğim bu konuda yardım edebilecek var mı acaba