Arkadaşlar GA-785GM-US2H ile Toshiba 32XV550P LCD TV'yi HDMI veya DVI ile hiçbişekilde bağlıyamadım sebebi sizce ne olabilir...
Yanlız D-SUB kullanarak açılıyo makina diğer şekillerde ne yaptıysam görüntü gelmedi işin garip tarafı D-SUB ile bağlıyken HDMI yada DVI kullanarak 2.monitor gibi kullanmak istediğimde TOSHIBA TV diye windows tanıyor hatta ayar bile yaptırıyor ama gel gelelim uzaktan kumandadan HDMI 'a geçiş yaptığımda yine görüntü yok,, şimdi problem LCD TV 'demi yoksa Anakarttamı çözemedim yardımlarınızı bekliyorum....
Ekran kartının Ayarlarından 2.ci Monitör olarak TV 'yi Ayarlamanı tavsiye ederim. Birde TV nin çözünürlük ayarlarınada dikkat et,Ekran kartınınkiyle TV ninki uyuşacak şekilde dene.
2.ci olarakta denedim 1. olarakta hiç bişekilde görüntü gelmiyor, zaten normalde sadece DVI veya HDMI çıkışından LCD TV ye bağladığımda görüntünün otomatik gelmesi lazım ama ne yaptıysam gelmiyo üstad anakartın üzerindeki çıkışlar çalışmıyo diycem ama öyle bişey de yok çünkü Samsung 223BW monitore bağladım DVI dan direk görüntü geldi, bu Toshiba ile Ati arasında bi problemmi var acaba daha önce bu konuda bişeyler okumuştum ama bilmiyorum emin değilim...