Şimdi Ara

GIGABYTE GA-890GPA-UD3H Rev İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eksen bilgisayardan bilgisayar topladım ana kartın revizyon versiyonları türlü türlü sanırım rev 1.0 da en kötüsü bu son satılan anakartların rev serisi nedir? Eksenden alan olduysa eksende satılanların rev nedir?

• yahu gece gece içimi rahatlatacak birileri yok mu
  • alacaksanız eger rev 3.1 alın.başka da almayın.bu rev 3.1 kartlar bulldozer destekleyecek sanırım hala net bişi yok gerçi.ki 3.1leri de türkiyede bulabilir miyiz onu da bilmiyorum.
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3785#ov
    quote:

Get Ready for New Generation of 32nm AMD AM3+ CPU
    GIGABYTE's AMD motherboards are ready to support new generation of 32nm AMD AM3+ multi-core processors, delivering the very best platform for multitasking, multimedia and high performance gaming.

• terzi kendi söküğünü kendi dikti bu sefer :D Arkadaşlar uzun bir arayıştan sonra edindiğim bilgieksen kadıköyde satılan bu model anakartların rev numarası 2.1 dir.İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Rev 3.1 için bull. işlemcilerin pek bir performans artışı yaşatacağını sanmıyorum bu kart için yeni işlemci yeni chipset sonuç olarak bakalım bull. beklemedim aldım sistemi herzamanki gibi sabredemedim ama hayırlısı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.