bende cok bakıyorum bu aralar ama 965 al bence zaten s2 bu speed yok o c yapamazsın yani onboard ekran kartlı 965g serilerine bakmak lazım ben araştırıyorum alırsam sana benchmark ve kendi goruslerimi gonderirrim bunu alma
eger paran bu kadarsa ve 945 alabılıyosan 945 p s3 al overclock yapabılırsın sanırım bende var fıyat performanslı overclock anakartı dıe almıstım zamanında yanı 2 ay once ama ıı bır kart
GA-965G-DS3 (rev. 2.0) bende bunu düşünüyom bence bundan al onbord ekran kartlı alacaksan tr ye gelince
945P-S3 almana bence gerek yok, 965P-S3 var ve fiyatı 965G-DS3 e göre de avantajlıdır. Bütçen sağlamsa DS3 ve üstü ama benim gibi fazla aşmayım dersen 965P-S3 modelide yeterli olacaktır
someone dogru soluyor ama butce isi tabi ne ka pari oka futbol yani para var huzur var
695g serisi gigabyte anakart satan yer yok ki arıyorum bulamadım alla alla hep gm s2 var ds 3 ler falan yok
abi su olaya bi acıklık getirelim karıştırıyosunuz galiba GA 965 P bizim aradıgımız kart degil 965G bizim aradıgımız kart bu karta alternatif olarak p serisini vermekten vazgecin cunku onlarda onboard ekran kartı yok yanlış yonlendiriyosunuz biraz dikkatli bakın mesaj atmış olmak icin atmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme