Şimdi Ara

GIGABYTE - GA-945GM-S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INTEL - E6300 CONROE alacagım kart sizce nasıl ?

• bende cok bakıyorum bu aralar ama 965 al bence zaten s2 bu speed yok o c yapamazsın yani onboard ekran kartlı 965g serilerine bakmak lazım ben araştırıyorum alırsam sana benchmark ve kendi goruslerimi gonderirrim bunu alma
  • eger paran bu kadarsa ve 945 alabılıyosan 945 p s3 al overclock yapabılırsın sanırım bende var fıyat performanslı overclock anakartı dıe almıstım zamanında yanı 2 ay once ama ıı bır kart
  • GA-965G-DS3 (rev. 2.0) bende bunu düşünüyom bence bundan al onbord ekran kartlı alacaksan tr ye gelince
  • 945P-S3 almana bence gerek yok, 965P-S3 var ve fiyatı 965G-DS3 e göre de avantajlıdır. Bütçen sağlamsa DS3 ve üstü ama benim gibi fazla aşmayım dersen 965P-S3 modelide yeterli olacaktır
  • someone dogru soluyor ama butce isi tabi ne ka pari oka futbol yani para var huzur var
  • 695g serisi gigabyte anakart satan yer yok ki arıyorum bulamadım alla alla hep gm s2 var ds 3 ler falan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte ga-z68p-ds3 rev.1.0
    7 yıl önce açıldı
    GIGABYTE GA-H61M-DS2 ile i3 2120 ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: multiphrenic

695g serisi gigabyte anakart satan yer yok ki arıyorum bulamadım alla alla hep gm s2 var ds 3 ler falan yok

http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=2 ben buradan aldım bir göz at
  • abi su olaya bi acıklık getirelim karıştırıyosunuz galiba GA 965 P bizim aradıgımız kart degil 965G bizim aradıgımız kart bu karta alternatif olarak p serisini vermekten vazgecin cunku onlarda onboard ekran kartı yok yanlış yonlendiriyosunuz biraz dikkatli bakın mesaj atmış olmak icin atmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.