Şimdi Ara

GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320 hız aşırtma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar imzadakı sıstemı yenı topladım. win8.1 kurdum. gigabaytenın sıtesındekı drıverlerı ve asusu cpu tweak ı yukledım. fakat işlemciyi nasıl hız aşırtıcam bır turlu cozemedım suan 3,5 mhz de ki bu orjınal hızı zaten. bi yardımcı olabılırmısınız.

• İşin sırrı olinde,yani bende. Nerden aklıma geldiyse, bu yıllar öncesinin yağ reklamı[:D

http://forum.donanimhaber.com/m_91118792/tm.htm
  • ya metın hocam bugun ben sızın o yazınızı okudum ama anlayamadım bıse benım bıos bıraz daha farklı galıba tam olarak bu menulerı bulamadım ,:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: spetsna7

ya metın hocam bugun ben sızın o yazınızı okudum ama anlayamadım bıse benım bıos bıraz daha farklı galıba tam olarak bu menulerı bulamadım ,:)

Bulursun. Bios ilk açıldığında ,o sayfanın bi fotosunu koyabilecekmisin.
  • birazdan koyucam hocam . yalnız bıse sorucam voltajı 0,06 arttıralım demısınız yanı 1,225 i 1,285 mi yapıcam yoksa 1,225 ın 0,06 oranında mı arttırıcam
  • 1.285, tabi ki.
  • buyrun hocam. benım voltaj baya yuksek neden kı. ben amd overdrıveden bıseler yapmaya calıstım onla ılgılımı acaba onun da fotolarını kouyuorum. orda 4400 mhz gosterıyo ama cpuz la baktıgımda oyle degıl
     GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320  hız aşırtma sorunu GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320  hız aşırtma sorunu GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320  hız aşırtma sorunu GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320  hız aşırtma sorunu GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320  hız aşırtma sorunu GIGABYTE GA-970A-UD3P-FX X8 8320  hız aşırtma sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.