Şimdi Ara

GIGABYTE GA-990FXA-UD5 AM3+ anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 GIGABYTE GA-990FXA-UD5 AM3+ anakart
    [SATILDI]@ergal81 adlı üyeye satılmıştır. Hayırlı olsun.

Kasa şeklinde aldığım sistemden fazlalık olan parçalardan. Herhangi bir problemi yok. Kendim de AM3+ soket kullanıyorum fakat OC veya mining ile uğraşmadığım için bana pozitif bir şey katmayacağından satarak değerlendirmeye karar verdim. Üzerinde FX8150 işlemci ve kule fan mevcut onlar fiyata dahil değildir. Kule fanı kendi sistemimde kullanmayı düşünüyorum ama işlemci için de düşünen olursa anakarta ekleme yapabilirim. Aynı şekilde mining için kullanacaklara ise idare edecek x2 işlemci ve fan ile ekleme yapabilirim. Test fotoğraf video konusunda sıkıntı yok istenen şekilde yardımcı olmaya çalışırım. Kargo konusunda ise orijinal kutusu olmasa dahi güzelce paketleyip göndermeye çalışırım. Kargo anlaşması olmayan için MNG ile max 25-30 tl tutacak şekilde gönderim sağlayabilirim.

fx9xxx serisi işlemciler veya mining ile uğraşanlar için güzel bir anakart.

GIGABYTE GA-990FXA-UD5 AM3+ anakart
    GIGABYTE GA-990FXA-UD5 AM3+ anakart GIGABYTE GA-990FXA-UD5 AM3+ anakart

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• almak için pm..

• ozguzel kullanıcısına yanıt

PM cevaplandı @ozguzel hocam işlemci anakart uyum durumunu kontrol edip karar verene kadar bugün için rezervedir.

Edit: Şuanda @ozguzel ihtiyacı kalmadığı için alışveriş tamamlanmadı. Satışa devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 5 Haziran 2021; 18:10:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GA-990XA-UD3 R5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.