Şimdi Ara

Gigabyte GA-M68SM-S2L anakarta Asus r7 250 ekran kartı takılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım: Gigabyte GA-M68SM-S2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) ddr2

İşlemci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+

Güç kaynağı : 380 w

Bu sisteme ASUS R7250 1GB 128Bit 16X GDDR5 bu ekran kartını takıcam herhangi bir sorun oluşurmu ve ets2-pes2013-farming 2015 i orta düzeyde açsın kasmadan donmadan oynasın yeter ram larıda değiştircem oyunlara göre değiştireceğim 2 gb şuanda var bi 2 gb daha almayı düşünüyorum

bu arada kafamda birçok soru var 3 kart arasınta kaldım ama asus kafama yattı gddr5 yani gdrr3 ve ddr3 e göre daaha hızlı kafamda 3 model var sizce hangisini alayım yukarda dediğim oyunları orta seviyede kasmadan donmadan oynasın modeller şöyle

MSI R7 250 2GD3 OC 2GB 128B DDR3 VGA DVI HDMI
    ASUS R7250 1GB 128B 16X GDDR5 DVI D-SUB HDMI
    Sapphıre R7 250 2Gb DDR3 128Bit

modeller bu sizce hangisini alırsam daha iyi olur işime yarar ve sorun çıkarmaz benim sistemde ha bu arada ets2-farming15-pes2013 ü açsın orta düzeyde yeter ama kaliteli ve ileride çıkacak oyunlarıda orta-düşük ayarda açsın yani uzun süre kullanırım bu ekran kartını ben 2-3 sene filan ha bu arada ramleri değiştirirsem ve burdaki ekran kartlarından birini alırsam gta 5 i lowda çalıştırır dedi bir arkadaş bana doğrumu ve önerdiğiniz ekran kartıyla hangi oyuunları oynayabilirim 1-2 tane filan örnek verirsenizde iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp03 -- 22 Şubat 2015; 16:34:12 >

• niye sürekli yeni başlık açıyorsun o işlemciye takılmaz dedik işte madem dinlemeyeceksin git tak forumu niye meşgul ediyorsun?

http://forum.donanimhaber.com/m_103037977/tm.htm
  • ya başka forumda yazıyorum bu kartları öneriyolar burda yazıyom işlemciyi dar boğaz yapar diyolar kafam karıştı o yüzden yoksa farkındayım bende kalabalık yaptığımdan nolur benide anlayın
  • forumda ruh var ne zaman uzun guzel bir sey yazayim hata veriyor gitmis o kadar yazdigim.kisaltarak yazayim ben kullandigin islemci serisinden 2 tane model kullandim yakinen biliyorum.kuzene amd 250 aldik phenomII x4 sistemime taktim oynadim guzel kart oynatiyor oyunlari ama 1920x1080 degildi daha dusuk cozunurluktu monitor.lakin senin islemciyle 250'den performans alabilmen mumkun degil ha 250 takmissin ha 240 takmissin degisen bir sey olmaz.240 modeli de kotu degil 1920 cozunurluk degilse.bence 240 al sistemi degistirmekten kurtul biraz daha kullan sonra komple degistir sistemi.bu forumda kullandigin islemci ile 250 ucar kacar diyen cilgin cikacagini zannetmiyorum az cok o x2 serisinden gelme insanlar var forumda ve 250 kullananlar da var istersen 250 kullanicilari buraya lutfen diye bir baslik daha ac hangi islemciyi kullaniyorsunuz diye sor bak bakalim millet ne kullaniyor ama ben sunu net hatirliyorum senin islemcinin 2.7 ghz olaninda 4850 kullanan vardi ben ona bile kiziyordum islemci yetmez diye.3.4 ghz 2mb cache 5600 modelinde 4870 kullandim begenmedim amd x3 phenomII alinca 2.8 ghz'de bile cok guzel olmustu yani cift cekirdegin devri biteli cok oldu bu dedigim de baya bir sene onceydi.

• ya peki asus ekran kartını taksam ne gibi sorunla karşılaşırım ve 240 dediğin kart et2-pes2013-farming15 i açarmı başka hangi oyunları açar 240 hakkında birsz bilgi verirsem sevinirim ve bu arada bana önerebileceğin max 300 tl fiyatlı güzel 2-3 sene idare edecek yukarda dediğim oyunları açarmı rahatca kasmadan donmadan orta seviyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp03 -- 23 Şubat 2015; 16:21:37 >
  • ya arkadaşlar bi fikir ferin kafam karıştı asus kartı taksam ne gibi sorun çıkarır
  • ben sorun cikarir mi dedim islemcin kaldirmaz 250 takarsan 240 gibi kullanirsin dedim.para gani diyorsan bu kadar icini kemirecekse 250 tak gel yaz ne perofmans aliyorsun ama x4 islemci o kartin hakki yani sen super bile desen super gormemissin derim.240 da acar oyunlari ama sen o sistemi daha 3 sene kullanmayi dusunuyorsan ben bir sey demiyorum.
  • asus r7 250 yi aldım
  • Takılır fakat o işlemci o ekran kartını BESLEYEMEZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.