Selamlar, Bu kart neden ucuz arkadaşlar bilen var mı :) https://www.hepsiburada.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-6gb-192bit-gddr6-pci-express-3-0-ekran-karti-gv-n2060d6-6gd-2-0-pm-HBC000009HUMY Bu arada r5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyorum. Bütçem kısıtlı desteğinizi bekliyorum. Başlıktaki kart alınır mı? Teşekkürler. |
Gigabyte Geforce rtx 2060 6gb Hk.
-
-
Çokta ucuz denemez normal fiyatı bu.
Coinlerde çok sert düşüşler oldu haliyle bunlar gerek sıfır gerekse ikinci el ekran kartı fiyatlarına yansıdı. -
Hocam diğer satıcılar ile kıyaslamasını iletiyorum. Sizcede ucuz değil mi
-
Yani diğerlerine göre ucuz.
Satıcı hepsiburada güvenilir yani. -
Yorumlarda kartın performansına ısınmasına falan çok kötü yorum var, bilginiz var mıdır ?
-
Hocam 2 fanlı olsaydı ısınma sorunu var diyebilirdik 7-8 bine satılanlarla aynı özellikte ve 3 fanlı model.
birde ek olarak rtx 2060 ın 12gb olanları var o daha iyidir ama fiyatıda daha yüksektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: androidmakaleniz
Hocam 2 fanlı olsaydı ısınma sorunu var diyebilirdik 7-8 bine satılanlarla aynı özellikte ve 3 fanlı model.
birde ek olarak rtx 2060 ın 12gb olanları var o daha iyidir ama fiyatıda daha yüksektir.Peki bunla kıyaslandığında seçim ne olurdu :) çünkü 12gb olanları aşağıda attığım fiyatlara çıkıyor.
www.incehesap.comGigabyte GeForce RTX 3060 Eagle 12G LHR GV-N3060EAGLE-12GD 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/gigabyte-geforce-rtx-3060-eagle-12g-lhr-gaming-ekran-karti-fiyati-48861/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=48861&gclid=CjwKCAiA68ebBhB-EiwALVC-NlK6vQVmnPNNgi1OGWAGNZj0RT-ZUPo-10MvOgvVmdvg8F6mNY-19xoCu7EQAvD_BwE
-
Rtx 3060 tabikide daha iyi.
Üstüne ilk paylaştığınız linkte bellek 6gb bu attığınız 12gb yani daha iyi -
Hey gidi hey Rtx 2060 Gaming z kartı 2850tl ye almıştım hb üzerinden.
-
GB olayına çok kafayı takmayın. Esasen 3060 ın işlemcisi epey daha güçlüdür. Kartı güçlü kılan da odur.Bütçeniz varsa, RTX 3060 ı alın Yoksa, RTX 2060 da işinizi görür.
-
2060 a bu para verilmez artık.
-
@androidmakaleniz @metin abi 52 Bu şekilde sipariş verdim artık :) Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lunhker -- 15 Kasım 2022; 14:33:52 > -
Oooo,supper olmuş.
-
Güle güle kullanın çok iyi seçim. -
@androidmakaleniz @metin abi 52 Teşekkürler :) PSU da almam gerekecek sanırım . Corsair Builder VS550 550W 80+ bende bundan var yetersiz mi gelirki. Hangi PSU alsam
-
Hocam psu lardan bende çok anlamam, rtx 3060 kullanılan hazır sistemlere bakın onlarda hangi psu dan kullanmışlar o şekilde analiz yapabilirsiniz. -
Teşekkürler hocam, aldığım ürünlere zam gelmiş destur :)
-
Hadi gene şansınız varmış.Masraf da olmayacak. O poweri kullanabilirsiniz.
-
Çok güzel bir ikili olmuş güle güle kullanın -
Teşekkürler hocam
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- dled nedir
- gürcistan media markt
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- rx 8000 serisi
- gtx 1650 ti
- samsung exynos 1380
- amd boykot mu
- nvidia h100
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X