Şimdi Ara

GIGABYTE - GH-WIU01 3D GALAXY(su soğutma sistemi) nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GIGABYTE - GH-WIU01 3D GALAXY(su soğutma sistemi) nasıl bilirsiniz

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/print/16watercooling.html
    burda bir sürü sistemin testleri var

evet arkadaşlar bu sistem nasıldır su soğutmalığını ortaya koyar mı
    fiyatı 210 YTL oc yapmıyorum bana zalman 9500 de yeter sanırım
    ama bu sistem almaya değer mi??

• pahallı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hattori_HANZO

pahallı

+1920
  • pahalı mı daha ucuzu ne olabilir mesela
  • ee madem oc yapmıyorsun neden almak istiyorsun ki..zalman sana yeterde artar bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3x0rCisT

pahalı mı daha ucuzu ne olabilir mesela

Thermaltake Big water 735

186 mılyon Vega da
  • yaaa ben konu açtımda pek ilgilenen olmadı arkadaşlar şimdi bende su soğutma almak istiom aslında TT BT alıcaktım ama o bana yetmes die vaz geçtim 735 ii kimse beğenmio ama bu 735 vede TT nin bi tane daha su soğutma sistemini kkullanan bi arkadaş forumda 2 side berbattı ama TT tribe bu 2 sindende güzel demiş şimdi arkadaşlar ben bu TT tribeden alsammı acaba vegada 240 ytl civarıydı acaba ne önerirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: 3x0rCisT

pahalı mı daha ucuzu ne olabilir mesela

Thermaltake Big water 735

186 mılyon Vega da

e desenize kardeşim zalman zaten 130 milyon
    50 milyon daha verir balık çiftliğimi kurarım

• bn zalman aldım ama su sogutma almadan olmek ıstemıyorum bıde 735 alıp bakacam
  • Rockford Fosgate

aslında senin başına gelen olaydan sora yani fanı takıp çıkardıktan sora gene aynı soğutmayı sağlayamaması açıkçası beni hava soğutmadan uzaklaştırdı bide preze_nero arkjadaşımızın başına gelen olaydan dolayı su soğutma düşünüom arkadaşlar ben araştırdım iyi bişiye bensio bide siz bakabilirmisiniz nası bişi die cumartesi almaıı düşünüomda çünkü acil yani

3x0rCisT

kardeş senin açtığın konuda bende soru sordum ama kusura bakmassın dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Ağustos 2006; 20:31:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

Rockford Fosgate

aslında senin başına gelen olaydan sora yani fanı takıp çıkardıktan sora gene aynı soğutmayı sağlayamaması açıkçası beni hava soğutmadan uzaklaştırdı bide preze_nero arkjadaşımızın başına gelen olaydan dolayı su soğutma düşünüom arkadaşlar ben araştırdım iyi bişiye bensio bide siz bakabilirmisiniz nası bişi die cumartesi almaıı düşünüomda çünkü acil yani

3x0rCisT

kardeş senin açtığın konuda bende soru sordum ama kusura bakmassın dimi

Bnm olay ızmıre gıdınce adam gıbı oturup takınca duzelecek

• ya babası zengın yada şirket sahıbı bunlar heralde kardesım neyınıze okadar para verıp aldıgınız seylerın allah askına o parayı hakedecek ne yapıyolar?? ya resmen sömürülüyosunuz haberınız yok yazık.. yazık.. sırf sekil olsuncu bu mıllet..
  • peki bana ne önerirsin TT BT düşünüodum ama bnm işlemci çook ısınıo yani bana kafadan 10-11 derece soğutma lasım bunu TT BT bana sağlayabilirmi yada başka bi hava soğutma yada hiç uğrşmayıp TT Tribeyi alsammı acaaba diom
  • seventyseven

yok be kardeşim zengin olsam şimdi iş yerinde çalışıo olmam

ama birasda hobi meselesi insanın elindeki parayı nereye harcıcana bağlı yani ben pc ye yatırırım sen veya bi başkası başka başka şeylerre verebilir bu her insanda deişir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

seventyseven

yok be kardeşim zengin olsam şimdi iş yerinde çalışıo olmam

ama birasda hobi meselesi insanın elindeki parayı nereye harcıcana bağlı yani ben pc ye yatırırım sen veya bi başkası başka başka şeylerre verebilir bu her insanda deişir

haklısın yanlız ınan kullanacagın 2 bılemedın 3 sene hem gercekten ayakaltında suruncek o aletler sıkılacaksın senın yerınde olsam işlemcıyı degiştıririm ayrıca articcoolıng ı tavsıye edrım frezer7 veya alpıne7 ama fıreball dan şimdi baktım kalmamiş bulursan kaçırma

• ultrAslan-BH kardeşim biz en iyisi bu sevdadan vaz geçelim fana devam edelim
    su soğutma seçeceksen paraya kıyacaksın ucuz ve kalitesiz su soğutma yerine
    pahalı ve kaliteli bir fan alalım daha iyi
  • öyle ama benim bütçe 250 ytl yi aşamıyo maalesef benim işlemcide manyak gibi ısınıo benim su soğutmadan başka bi seçeneğim yok yani benim işlemcinin ıssının en azından 10-11 derece daha soğuk olması lasım o yuzden ben bi su soğutma almak zorundayım kendim toplasam diom ama hem bana pahalıya mal olacak hemde zamanım yok forumdaki bi arkadaşımız kullanıo belki sende yararlanırsın bi bak derim belki sende TT Tribe yi düşünebilirsin aslında benim aklıya yatıo ama forumdakilerin de bi düşüncesini alıyım dedim

http://forum.donanimhaber.com/m_6231680/mpage_1/key_tribe//tm.htm#6231680

_turhany_ arkadaşımızın yazısını oku derim

dediğim sistemede burdan bakabilirsinhttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=CL-W0020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 17 Ağustos 2006; 22:44:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.