Şimdi Ara

Bilgisayar Hazır sistem Alınır mı ve Amd işlemci mi Intel işlemci mi Gamimg FPS için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; Sistem toplamak istiyorum biraz araştırma yaptım ama kafam çok karıştı her ağızdan bir ses çıkıyor sizce 30.000 35.000 arası hazır sistem mi alsam daha iyi performans ve ileri süre için kullanırım yoksa kendim tek tek parçaları alıp biraz daha bütçe ile daha garantili şekilde mi dizsem ?

DH-DAMAGE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX
    Bu sistem alınır mı hazır olarak ve işlemci intel mi amd mi iyi oyunlar için

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar …
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Uykusuzbiri U kullanıcısına yanıt
    dh ikinci el dolu kasa al.
    şuanda çokca oyuncu monitörü de var.
    aksesuar işi sana kalmış

yine dolu kasa alıp , uygun başka ekran kartını ayrıda alabilirsin.
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Elimde sistem vardı fakat yetersiz kalıyordu günümüzde fps oyunları baya güç performans istediği için değiştiriyorum fakat amd mi yoksa intel mi daha iyi olur onu bilmiyorum
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt
    İkinci ele de pek girmek istemiyorum açıkçası sorun sıkıntı yaşadığımda uğraşıp dururum ama varsa önerdiğin bir sistem bakabilirim bütçe 30-30 K arası
  • Şu an için işlemci olarak AMD, ekran kartı olarak Nvidia tercih ederdim ben olsam.

Alınabilecek örnek sistem

Ekleme: Kasayı FSP CMT391M 650W 80+ Bronze Rainbow 4x120mm MidTower Kasa olarak değiştirseniz iyi olur.

www.gamegaraj.com
    Hero 7A-RTX/RX - Game Garaj
    https://www.gamegaraj.com/urun/hero-7a-rtx-rx/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 24 Eylül 2024; 12:23:42 >
    ikinci el dolu kasa kutulu faturalı zaten test edilmiş kasalar var.

eski sistemini yaz , eğer yükseltme olmuyorsa.

intel ve amd kararı için de anakart ve ilerde yükseltme sunması önemli .

alacağın ekran kartı ve psu seçimi yada oyuncu aksesuarlarına dikkat et yeter.

DH de çok ilan var. model fiyatı yaz sonra sıfırı ve piyasasına bak. F/P halen ikinci el.

windows , bios ve soket geleceği hangisi daha iyi ise ona bak.
    Şuan ki sistemim , i7 4 Nesil GT FORCE 740 H81 Ana kart 256 Gd Ssd artık götürmüyor hepsini değiştirmem gerekli biraz daha araştırayım zam gelmeden alayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bu sistem muhtemelen 10+ zaten )) ama teknolojisi 15+ olmalı ))

Buna mantıklı ve F/P yükseltme maalesef olmaz ((( Elindekileri satıp 2000 TL eklersen belki kısa vade de fark olur.

Bu sistem den yükseltme yapacaksan hiç acele etme. Sıfır alman da tamamen zarar.
    Hazır sistem alsam daha mantıklı mı olur yada ikinci elm?
    hazır sistem için zaman zaman ( ekran kartını almak yada al sat yapmak için ) kampanyalar oluyor. Sıcak Fırsatlara bakmak gerek.

Kasa , psu , ram , ekran kartı olarak ikinci el
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.