Şimdi Ara

Gigabyte Gsmart MS808

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır PDA alma planları yapıyordum ancak içime sinen bir model bulamadım. Ancak sanırım bu modeli bekleyeceğim ;

Gsmart MS808

* 624 Mhz. 32bit Marvell PXA310 CPU
    * 256 MB ROM
    * 128 MB RAM
    * 2.8” 640X480 touchscreen
    * Windows Mobile 6.1
    * 3.5G
    * GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS2100
    * CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA
    * GPS module (NMEA 0183)
    * Digital TV/radio support, T-DMB/DAB/DVB-T/DVB-H tuner
    * Wifi B/G
    * 3Mp AF camera,
    * VGA camera
    * USB 2.0
    * Bluetooth 2.0 + EDR
    * 116 x 60 x 14.1mm

Umarım özelliklerde çok değişiklik olmaz. Vede çok pahalı olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital35 -- 27 Nisan 2008; 12:44:16 >

• Özellikler süper de, marka sabıkalı, pek bir rom desteği veya teknik destek sunmayan bir firma.

i350'yi aldığımda benim için de rüya bir makineydi.

Kanaatimce cep bilgisayarında g-smart markasından uzak durmakta "şimdilik" fayda var.
  • gsmarttan uzak durun başkada birşey demiyorum..
    i120 vardı ne tvsi tv ne radiosu radio ne kamerası kamera........
    pili! 1 günü zor çıkartıyor
    bence kesinlikle uzak durulması gereken bir marka
  • bence tam akisne yakın durulması gereken bi marka... fiyat performans olarak super yani sonucta ucuz bi marka bi takım eksikleri var ama pekde göze batmıo ben i300 kullanıorum gayet memnunum eet pili az gider eger wi-fi saatlerce açık bırakırsan yada gps le saatlerce kullanırsan... gunde 20 dk civarı wifi kullanmama ragmen şarjı bana 2 gun yetio.... sonucta kutudan araç şarj cihazı bile çıkıoo her yerde şarj imkanı sunuyooo.... BENCE G-SMART

• Gigabyte'ın yeni modellerinde kullanıma sunacağı Smart touch UI özelliği ile ilgili bir video

http://www.youtube.com/watch?v=BpPJs-3U8qk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital35 -- 1 Mayıs 2008; 11:07:49 >
  • bende i300 kullanıyorum gayet menunum bence ciahzı yargılarken birazda piyat-performans oranına bakın.

arkadaşım gösterdiğin makinada gayet şık bir pda
  • quote:

Orjinalden alıntı: digital35

Gigabyte'ın yeni modellerinde kullanıma sunacağı Smart touch UI özelliği ile ilgili bir video

http://www.youtube.com/watch?v=BpPJs-3U8qk

O kadar işlevsel değil kanaatindeyim. Görsel yönü fena değil , sürükle bırak vs var ama ara yüz için Spb Mobile shell çok daha işlevsel.
    http://rapid share.com/files/111689370/GSMART_v1_.zip.html
    Buradan deneyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus TUF Gaming A15 FA507NV
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gigabyte Gsmart i350 VGA ekranını görenler bir daha vazgeçemez, dierlerinde hep pikseller var yeni çıkan HP 614C nin soluk qvga ekranı hiç hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 21 Mayıs 2008; 21:53:21 >
  • Zaten çıkmasını beklersek çok bekleriz , 2008 ortalarında satışı duyurulacak deniyor !
  • i120yi aldığımda harici şarj aleti bozuk çıkmıştı genccell ikitellide olduğundan( yani bize çok çok uzak) kargoyala gönderebilirsiniz dendi... gönderdik 1 ay haber alamadık 10larca kez aradım ama kayboldu yok bulamıyoruz vs vs dediler 2 aya tamamlandı ve sonunda cihazınızı bulduk dediler gönderdiler ve işlem bilgisine cihazda bi probleme rastlanmadı yazıyordu gelde çileden çıkma... adam takmış ışığı yanıyor bozuk değil demiş ama beklese 1 günde şarj etmiyor...
    yani anlayacağınız genccell

performans olarak i120 için standart veriler var 400mhz 64 ram 256 rom filan ama aynı verilerde başka bi cihazla kıyaslandığında çok yavaş kalıyor bence berbat bir deneyimdi..
    bu işi en iyi htc yapıyor başka markalara yönelmenizi tavsiye etmiyorum bide tabiki axim x51v var :D

• Ben Gsmart için çok kötü düşünmüyorum. Sonuçta Gigabyte gerçekten büyük bir firma. PDA pazarına yeni yeni giriyor. Pazarda yer alabilmek için fiyat ve özellik olarak agresif ürünler çıkarıyor. Teknik destek ve ürünlerin kalitesi gün geçtikçe artacaktır. Yaşanan sorunlar tabiiki can sıkıcı ancak ileriye dönük olarak ben umutluyum.
  • i120 kullanıyorum ve kesinlikle memnunum, kalın pilde şarj 4 günü geçiyor, ince pilde 3 günü geçiyor. Telefondan son derece memnunum. G-smart serisini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.