Şimdi Ara

Gigabyte gtx 1080 Extreme Gaming C.W. sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar geçenlerde paraya kıydım ve Gigabyte GTX1080 Extreme Gaming premium pack aldım. Buna yakışır birde Asus Rog Swift pg278q monitör aldım ancak ekran kartında coil whine sorunu var. Yük altında bobin cızırtısı geliyor. Ses çok rahatsız edici değil hatta yakında dinlenilmeyince duyulmuyor bile, ancak takıntılı bir insanım değişmeye karar verdim. Burada sizlere danışmak istediğim şey ise bütün Gigabyte GTX 1080 Extreme Gaming ekran kartlarında oluyormu bu sorun? Hani hepsinde var ancak çok az! Böylemi yoksa şans işimi? Sizce değimelimiyim, yada bir sıkıntı olmaz kullanmaya devam etmelimiyim? Bazi incelemeleri izledim ve onlarda hafif cw sorunu olduğunu belirtiyorlar sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence değişmeyin ne gerek var oyun oynarken eğilip dinlicek haliniz yok cw sesini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda çıkan kartlarda CW çıkma oranı epey yüksek. Yani CW'siz kart bulmak biraz şans işi.

Kasa kulağınızın yanında değildir sanırım. Ayrıca oyun oynarken zaten oyun sesi vs geldiğinden hiç duyulmaz o CW sesi.

Bence değiştirmeye gerek yok. Yeni gelecek kartta daha şiddetli CW çıkma olasılığı da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Ocak 2017; 12:56:49 >
  • kaç fps de ötüyor ekran kartın ? Boşda duruyorken bile ötüyorsa sen kasanın kapağı kapalı duyuyorsan sıkıntı var demektir ama duyulmayacak kadar azsa dikkat çekmiyorsa ne kadar var değiştirmeye cw dediğin rahatsız etmiyorsa sıkıntı edecek bir sorun değil ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuzrek

Hocam bence değişmeyin ne gerek var oyun oynarken eğilip dinlicek haliniz yok cw sesini

Yok dinleyecek değilim ancak sürekli değişim yapan bir insanım ileride tekrar 2. El Satış sırasında cw büyük sorun teşkil ediyor onun için diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

kaç fps de ötüyor ekran kartın ? Boşda duruyorken bile ötüyorsa sen kasanın kapağı kapalı duyuyorsan sıkıntı var demektir ama duyulmayacak kadar azsa dikkat çekmiyorsa ne kadar var değiştirmeye cw dediğin rahatsız etmiyorsa sıkıntı edecek bir sorun değil ki.

Kaç fps de cw olduğuna bakmadım ancak 2k ultra ayarlarda doom yanarken farkettim daha doğrusu teşkil ederken fark ettim sesi özellikle kasa kapağını açıp dinlemezsen duyulmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cccvincento -- 28 Ocak 2017; 13:13:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Son yıllarda çıkan kartlarda CW çıkma oranı epey yüksek. Yani CW'siz kart bulmak biraz şans işi.

Kasa kulağınızın yanında değildir sanırım. Ayrıca oyun oynarken zaten oyun sesi vs geldiğinden hiç duyulmaz o CW sesi.

Bence değiştirmeye gerek yok. Yeni gelecek kartta daha şiddetli CW çıkma olasılığı da olabilir.

Kasa masa altında zaten kasa kapağını açıp kulağını karta dayamazsan duyulmuyor ancak 2. El Satış sırasında sorun olmasından çekiniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    MSI Rx 6700 XT Gaming X 12 GB
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cccvincento kullanıcısına yanıt
    2. el kısmına bu kadar takılma derim. Satılan 1070/1080'lerin çoğunda CW var zaten 2. eldekilerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

2. el kısmına bu kadar takılma derim. Satılan 1070/1080'lerin çoğunda CW var zaten 2. eldekilerin.

O zaman kalması daha mantıklı değişerek riske girmeye gerek yok

• Ayni karti kullandim. Evet cw var ama gece 3 te ortalik sessiz iken kasanin kapagini acip kulaginizi dayadiginizda geliyor o ses. O karti alacak olan inanin sizin kadar hassas dinlemeyecek, dinlese bile cikan sesin kabul edilebilir oldugunu gorecektir.

Yani cw var, cw cik var durumu soz konusu.

Degisim yapmak size kalmis. Gelecek olan kartin bundan daha sessiz olacagini kimse garanti edemez size.

Bendede ötüyor ilk yazılar kısmında sonra ötmüyor kart, bu sıkıntı değil sonucda 3000 fpslere çıkıyor kart. Ben baktım 3,200fpsde ötmeye başlıyor o kısımda. sendede sadece yazılar kısmında ötmeye başlıyorsa sıkıntı edecek sorun değil, benim kart o kısımda ıslık çalıyor kasa kapağı kapalı.
  • 2000 fps üstünde bazen ötüyor but 60hz benim monitör so wtf?
  • Giga g1 1070 var bendede oc moda alınca ötüyor cw siz kart şans işi oldu artık fazla takılmamak lazım kulaklığı takın keyfini sürün hocam monitörünüzde baya iyi güle güle kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Ayni karti kullandim. Evet cw var ama gece 3 te ortalik sessiz iken kasanin kapagini acip kulaginizi dayadiginizda geliyor o ses. O karti alacak olan inanin sizin kadar hassas dinlemeyecek, dinlese bile cikan sesin kabul edilebilir oldugunu gorecektir.

Yani cw var, cw cik var durumu soz konusu.

Degisim yapmak size kalmis. Gelecek olan kartin bundan daha sessiz olacagini kimse garanti edemez size.

Aynen dediğiniz gibi ortam sessiz ve kulağınızı dayayinca duyuluyor ama çok gıcık bişey 3 bin TL nin üzerinde bir fiyata ekran kartı alacaksın vızır vızır ötecek cok saçma ve can sıkıcı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Bendede ötüyor ilk yazılar kısmında sonra ötmüyor kart, bu sıkıntı değil sonucda 3000 fpslere çıkıyor kart. Ben baktım 3,200fpsde ötmeye başlıyor o kısımda. sendede sadece yazılar kısmında ötmeye başlıyorsa sıkıntı edecek sorun değil, benim kart o kısımda ıslık çalıyor kasa kapağı kapalı.

Yazılar kısmında bakmadım ancak oyun esnasında bi bakayım dedim amacım sıvı soğutmayı kontrol etmekti damlama kaçak varmı diye derken kulağımı yaklastirdim ve bi baktım garip bi cızırtı geliyor tabi oyun açık sonra fark ettim cw ekran kartından geliyor bazen uzun süre devam ediyor bazen kesilip kesilip geliyor silver stone tundra td02 e nin çıkardığı sesten dolayı hiçbir şey duyulmuyor zaten kasa dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

2000 fps üstünde bazen ötüyor but 60hz benim monitör so wtf?

Kardeş kisaltmalarindan bişey anlamadım yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Giga g1 1070 var bendede oc moda alınca ötüyor cw siz kart şans işi oldu artık fazla takılmamak lazım kulaklığı takın keyfini sürün hocam monitörünüzde baya iyi güle güle kullanın :)

Aynen cw siz kart şans işi olmuş ama çok saçma ya 3000 TL nin uzerinde para verecen ekran kartı alacan hop cw insan sindirmek istemiyor ha kart dehşet bişey ama cw olması sıkıntı işte. Evet monitör gerçekten iyiymiş beklediğimden iyi çıktı alırken 2 sini çok tereddüt ettim kartta cw olurmu monitör de ölü piksel olurmu falan filan monitör kurtardık ama kartta cw çıktı şans bi bakayım belkide risk alır değişirim kartı bellimi olur belki yeni gelende cw olmaya bilir yada kartla birlikte oturur beraber türkü söyleriz 😂

Valla hocam biraz kullanın sonra gönderin derim ben öyle yapacağım :) bir iki video ekleyinde keyfini izleyerek çıkaralım bizde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Valla hocam biraz kullanın sonra gönderin derim ben öyle yapacağım :) bir iki video ekleyinde keyfini izleyerek çıkaralım bizde :)

haklısınız hocam belkide bir müddet kullanıp sonra göndermek gerek ama aldığım yer hepsi burada ürün değişimine sürekli sıkıntı hep iade edin diyorlar onlarda işini biliyor bende diretiyorum değişim diye dur bakalım ne olacak monitöre de çok güldürdünuz hocam inşallah daha iyileri sizlerin olur iyi dilekleriniz içinde teşekkürler

• Bütün 1070/1080 lerde CW var, ancak azı var çoğu var, kartım çıt sessiz diyen yalan söylüyor.Merak etmeyin takıntılıda olmayın menu lerde felan gelen CW sesi önemsiz önemli olan gameplay zamanı + ses varken ne kadar CW nin geldiği ( atıyorum sw battlefront oynerken bile cw duyuluyorsa) kötü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.