Şimdi Ara

Gigabyte gtx 1080 Extreme Gaming C.W. sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Bütün 1070/1080 lerde CW var, ancak azı var çoğu var, kartım çıt sessiz diyen yalan söylüyor.Merak etmeyin takıntılıda olmayın menu lerde felan gelen CW sesi önemsiz önemli olan gameplay zamanı + ses varken ne kadar CW nin geldiği ( atıyorum sw battlefront oynerken bile cw duyuluyorsa) kötü

Hocam kusura bakmayın başka sorunlardan dolayı yazmadım daha doğrusu deneyemedim sadece doom da deneyebildim oyunu açıp yazılar geçip oynamaya başlayınca yavaş yavaş ses geliyor ciizz ciizz derken birazcık çoğalıyor kasa kapali iken duyulmuyor öyle devam ediyor ama baya yük biniyor karta 1440p de ultra ayarlarda açıyorum ancak opengl ve vultranda sistem değerlerini gösteren bir program bulamadım msi afterburn ile denedim oyundan atıyor hata veriyor önerebileceğiniz bir program varmı? Değerlerde pro lem yoksa sıkıntı değil sıcaklık en üst seviyede 64 derece oldu geçmedi soğutucu kartta çok iyi işte çok hafif cw var oda olmasa tadından yenmez kart kalsin olmadı ileride yeni revizyon lar gelince garantiye gönderirim bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.