Şimdi Ara

Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming ilk izlenimler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce öneri için konu açmıştım ve tercih ettiğim kart Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming olmuştu.
    Ben kartı geçen biraz deneme fırsatı buldum kart güzel ancak 1-2 sorunla karşılaştım .Coilwhine olayını test ettiğimde %100 yük altında ses çıkmıyorken kart boştayken zaman zaman bu sesin geldiğini fark ettim sürekli bir titreşim halinde değilde nabız gibi düşünün bir geliyor bir duruyor ama kesin olarak var ve kasayı açıp elimi üzerine koyduğumda karta nabız gibi titreşimde veriyor sadece ses değil titreşimi hissediyorsunuz.Boştayken bu ses rahatsız edici boyutta değil ama dikkatli dinlersen işitiyorsun.Onun dışında yük altındaki testinde böyle bir sese rastlamadım kafam karıştı biraz.
    -İlk DOOM 'u denedim ultra ayarlarda 100 FPS altına inmiyor genel olarakta 130-140 FPS arası değişiyor durmadan 5-6 saat oynadım hiç bir sıkıntı çıkmadı.
    -WordofWarship denedim zaten fps sıkıntısı olan bir oyun ama bundada 80 FPS civarı aldım ve iyi performansı vardı yine.
    -Dirt Rally denedim burda bir sıkıntı çıktı normalde oyunda 1-2 mapta oyunu oynuyorum hiç bir sıkıntı yok ultra performansta ama bir map var oraya girince 3 kere mavi ekran aldım işlemci darboğaz mı yaptı bilmiyorum hani oyunda mı sıkıntı var donanımsalmı çözemedim ama genel olarak Dirt Rally 1 map dışında mükemmel performans verdi kart.

Kartta bir kaç olumsuz durum var gibi ama geri göndersemmi bilemedim.Kart çelişkilerle dolu bu Coil whine olayı nasıl boştayken oluyorda %100 yükte böyle bir titreşim veya ses yok onu anlamadım.
    Kartta dikkatimi çeken en olumlu şey ise soğutma ve sessizlik .Sistem kararlılık testinde bütün sistemi %100 yüke tuttum.Kasanın içi ateş yeriyken kart %100 yükte 40 dk boyunca 55 dereceyi geçmedi ve çok sessizdi.
    Detaylı performans fotolarınıda atıcam yakında.

• Arkadaşlar bu arada karttaki bir sorunu çözdüm kartta coilwhine filan yok .Kartta şöyle bir durum var fanları %20 nin altında çalıştırırsanız fanlar bir titreşim yapıyor ve bu titreşim ufak bir ses yapıyor. Fanlar kapalıyken veya %20 üzeri hızda çalışırken hiç bir sorun yok .O yüzden testlerde hiç bir ses gelmiyordu çünkü %20 üzerinde çalışıyordu fanlar kart full yükteyken.Yani kartta Coilwhine filan yok benimde içim rahatladı şu anda göndericektim vazgeçtim.Videosunuda çektim onuda upload ederim buraya.

Bu da sesi çektiğim video videoda fan sesine değil arkadan gelen tiz bir titreşim sesi var ona odaklanın.
    https://www.youtube.com/watch?v=abqIuBFP2Lg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmatac -- 3 Ekim 2016; 16:26:36 >

• hayırlı olsun iyi oyunlar
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. :)
  • hayırlı olsun hocam cw olmaması iyiymiş acele edip g1 gaming almasaydım bu modeli 1200 tl ye alabilme durumum vardı. Neyse artık başka serilere kaldı.
  • Hocam işlemcinin tam modeli nedir, bu cpu ve gpu ile deneyimlerinizi duymak isterim.
  • Sistem;
    Asrock fatal1ty 990fx killer
    Amd fx 8350
    corsair 2x8 2400 mhz ddr3
    gigabyte gtx1060 xtreme gaming
    samsuns 500gb evo 850 ssd
    corsair rm750 power
    corsair h100i gtx soğutma

Deneyimledikçe burdan paylaşırım dostum.Ufak ufak test ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmatac -- 4 Ekim 2016; 0:01:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kutunun içinden eşantiyon neler cıkıyor foto paylaşırmısınız kartınız cok guzel hayırlı olsun bir arkadasım siparisini verdi bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun gerçekten kart şekil ve performanslı.
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Şık bir kutusu var.
     Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming ilk izlenimler.  Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming ilk izlenimler.  Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming ilk izlenimler.

Bileklik üzerinde xtreme gaming logolu ,kasanın üstüne yapıştırmak için metalden yapılmış xtreme gaming logolu zımbırtı ve içinde hızlı kurulum bilgileri ve garanti uzatmanın nasıl yapılacağını anlatan broşürün blunduğu dosya.

Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming ilk izlenimler.  Gigabyte GTX1060 Xtreme Gaming ilk izlenimler.

Keşke bir unboxing videosu çekseydim daha rahat olurdu ama artık taktım kartı tekrar çıkartıp paketlemeye üşendim :). O yüzden kasanın içinde çektim fotosunu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.