Şimdi Ara

Gigabyte GTX1660 Super alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de MSI Ventus XS modelini almayı düşünüyorum. Bu kart hakkında bilgi bulabildiniz mi?
  • focus2-0 F kullanıcısına yanıt
    kardeşim öncelikle hayırlı olsun diyorum.. ama aklıma takılan 1-2 soru var.. sen bu konuyu 22 nisan çarşamba akşamı açmışsın.. daha sonra QP bilişimden ASUS siparişi verdin.. sonra kart sana geldi doğru mu.. ben de burada şunu diyecem.. 22 nisan öğlen vakti sen daha konuyu açmadan QP bilişimden 2149 liraya aynı kartı almak için konuştum.. kargoya bugün veremeyeceklerini perşembe cuma cumartesi pazar da 4 günlük sokağa çıkma yasağı var bundan dolayı kargoya veremeyiz dediler.. istanbul beşiktaşta da ki şubeleri de kapalıymış.. en az 1 hafta beklersiniz dediler.. bende pazartesiye kadar indirimde başka kart denkgelir belki diye sipariş vermedim.. dün baktım ekran kartı 2199 olmuş.. orası da problem değil kardeşim senin kartı ne ara kargoya verdiler de sana ulaştı kafamda deli sorular

• Cutrera kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. hakkında hayırlısı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caylak9 kullanıcısına yanıt
    Neden öyle demişler hiçbir fikrim yok açıkcası. 22 nisan günü siparişimi akşam verdim.Ertesi gün kargolandı diğer günde teslim aldım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khad K kullanıcısına yanıt
    hocam doğru düzgün inceleme yok en bir tane Türkçe var onda da zero frozr teknolojisi var demiş ama hiçbir yerde böyle bir bilgi yok. Zero frozr olmayınca açıkcası çok da mantıklı olmuyor. Fiyat fırlamış bu arada beklemeye devam edeceğim biraz daha..
  • Ventus Gaming X modellerinin bileşen kalitesi olarak bir tık zayıflatılmışı sanırım. Soğutmada sıkıntı yaşayanlar olduğunu okumuştum ama yabancı forumlarda sorunsuz kullananlarda çok.

Aynen hocam net emin olmadığımdan cesaret edemedim. Hocam aldığınız kart yük altında nasıl? Sessiz mi?

• cinematic kullanıcısına yanıt
    Evet çok sessiz. Gaming modunda kullanıyorum. Overclock modunda da denedim her türlü beni hiç rahatsız etmedi yükte açıkcası.

QP Bilişim kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Muhtemelen bu modeli alacağım bende. QP Bilişim aynı fiyattan N11 gg trendyol hb vs koysa da 150 tl puan kampanyasından yararlanabilsek. O zaman cazip olacaktı benim için hem de taksitli alma şansım olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 27 Nisan 2020; 9:53:51 >
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Ben ilk hepsiburada üzerinden palit 1660S bulmuştum. Tam 2 bin tl idi. Fakat sipariş verdiğim gün aradım aradım bulamadım sanırım kalkmıştı. En uygun da bunu bulunca aldım ve memnunum.

Daha doğru bir tercih olmuş bence. Ben 2250 ye mal edebilirsem MSI Gaming modellerinden de alabilirim yada QP diğer sitelerde indirime gider öyle alırım. Ekran kartında performanstan sonra aradığım önemli iki özellik sessizlik ve fazla ısınmaması. Palit Zotac vs de görüyorum ama bunlara güvenemiyorum şu anda.. Ayrıca 2. elde satarken de bu markalar daha ucuza gider diye düşünüyorum. Bu markalar ancak çok çok ucuz olursa tercih edilebilir onun dışında mantıklı görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 27 Nisan 2020; 11:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertBsk

Dolar 6.49 iken teknobiyotikten Galax 1660s aldım 1780tl'ye gpu +180 memory +450mhz stabil çalışıyor, fanları şu ana kadar hiç %100 çalıştırmadı en fazla 73 derece gördüm(mini itx kasa kullanıyorum uzay montajda 65'i geçmez). Tek kötü özellik diyebileceğim şey sanırım 50-55 derece arasında fanlar %30-35'e çıkana kadar motorları aç kapa yapıyor sürekli. İnternette araştırmalarımda arıza olduğuna dair bir şey görmedim, benden başka yaşayan biri teknobiyotiğe gönderdiğinde arıza yok diye geri göndermiş. Bu tür bir sorun yaşamak istemem derseniz Galax markasına bakmayın. Ayrıca hayırlı olsun güle güle kullanın, biraz konudan saptım kusura bakmayın.
    dostum gpu gelen bios güncellemesi var mı bir kontrol et istersen belki bios güncellemesi ile sorun çözülmüş olabilir.

• Gigabyte iyi güzeldirde, fiyat çok uçuk dostum, ben bu hafta sonu 2030tl vatandan msi ventus xs modelini aldım. 1660s zaten çok ısınan bir çekirdeğe sahip değildir. hangi modeli alırsan al çok sorun çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

Gigabyte iyi güzeldirde, fiyat çok uçuk dostum, ben bu hafta sonu 2030tl vatandan msi ventus xs modelini aldım. 1660s zaten çok ısınan bir çekirdeğe sahip değildir. hangi modeli alırsan al çok sorun çıkarmaz.

bide şimdiki fiyatlara bak  

• Fiyatlara bak 1660 Armor OC kartı 1575 liraya almıştım 2019 yazında steam cüzdanı hediyeside veriyorlardı 25 dolar onunla 1400 küsüre geldi şimdi o paraya 570 bile alınmıyor anladığım kadarıyla elin fakir adamının kullandığı kartlar bizde 3000 liraları görmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

bide şimdiki fiyatlara bak  

Alıntıları Göster

bu nasıl bir hortlatma hocam  

• quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

bu nasıl bir hortlatma hocam  

Alıntıları Göster

10 senelik konuları hortlatmışığımız var  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.