Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte M27Q - 27" | 0,5ms | 170Hz + North Bayou Nb F80 Satın Al 19 Şubat 2024 11:46 1 1 Gigabyte M27Q - 27" | 0,5ms | 170Hz + North Bayou Nb F80 Merhabalar, 20.08.2023 tarihinde amazon.com.tr'den alınmıştır. Çok kısa süre kullanıp sonrasında kutuya kaldırdım. Masamda yer olmadığı için satıyorum. Yanında yine amazondan almış olduğum North Bayou Nb F80 ayakları da hediye edeceğim. 2'si de sorunsuz sıfır kondisyondadır. Alacağım başka bir ürün var benim yerime onu alarak kart ile bu şekilde ödeme yapabilirsiniz. Ölü piksel ya da herhangi bir sorunu yoktur sıfır ürün neyse bunlar da odur. ( Elden test ederek de alabilirsiniz. )Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Philips xu3000/01 Homerun Aqua Serisi - Robot Süpürge
Merhaba sadece nb f80 aparata kargo bana ait 900 verebilirim < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ürün satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır Philips xu3000/01 Homerun Aqua Serisi - Robot Süpürge