Şimdi Ara

Gigabyte M32Q-EK 31.5' 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM ve fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1 aydır Xbox series X cihazımı bağlayabileceğim bir oyuncu monitörü arıyordum. Ama aynı zamanda ilerde alacağım macbook yada mevcutta iş için kullanmış olduğum windows tabanlı laptop içinde çalışmalarımı sağlayabileceğim aynı anda 2 cihazıda bağlayıp ( Xbox + Bilgisayar) arasında rahatlıkla geçiş yapabileceğim bir monitör olması tercihimdi. Home Office çalışmam nedeni ile. Benq modellerde kafama uygun oyuncu monitörü bulmuştum ama iş kısmına gelince usb-c olmaması daha doğrusu çoğu firmanın Oyun ve iş dünyasını ayırarak farklı modeller üretmesi beni çıkmaza sokmuştu. Benq için konuşacak olursam usb-c çıkışı için iş modellerine bakmam gerekiyordu. Yada Kvm özelliği için. İşte en çok bu ihtiyacımı karşılayacak Oyun+İş birlikte çözüm sağlayabilecek olması nedeni ile bu monitörde karar kıldım.

20.03.2023 tarihi ile hepsiburada üzerinden 8.500 TL indirimli fiyat ile ( Güncel kur ile 450 dolar ) ürünü satın aldım.

Henüz kullanım fırsatım olmadığından uzun süredir bu monitörü kullanan arkadaşların tecrübelerini, yorumlarını, gözlemlerini bekliyorum. Ürünü almak isteyen arkadaşlara yararlı olacaktır.

Etkileyeci özellikler

+ Bağlantı noktasındaki zenginliği ( 2 adet Hdm 2.0, Display port, 3 adet Usb 3.0 , 1 adet Usb-B ve 1 adet Usb-C )

+ 2K , 165 Hz Super Speed IPS panel mrt ve gt değerleri

+ Dahili hoparlörü olması ( Hiç olmamasından iyidir. Yeterki ses versin diyenlere. Olumsuz özelliklere bakınız. )

+ Kvm, PiP/PbP Özelliklerinin olması

+ Amd FreeSync Premium

Şuan için gözlemlenen olumsuzluklar

- - - - - Monitör üzerinden gelen ses boğuk. Net değil. Sese önem verenler kesinlikle Harici hoparlör alacaktır bu monitörle.

Detaylı inceleme videosu burada

Gigabyte M32Q-EK 31.5" 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM  ve fazlasıTechnopatyoutube
    2560x1440 çözünürlükte, SuperSpeed IPS paneliyle yeni Gigabyte M32Q oyuncu monitörü, 170 Hz tazeleme hızı ve 1 Ms GtG tepki süresiyle dikkat çekici. M32Q İnceleme videomuzda monitörün detaylarına yakından bakıyoruz: https://www.technopat.net/2021/06/29/gigabyte-m32q-ek-oyuncu-monitoru-incelemesi/ 00:00 - M32Q modeli M27Q'nun devamı niteliğinde. 00:20 - Tam kodu M32Q-EK. 00:35 - Ciddi büyük bir ekran, daha büyük bir rahatlık demek. 00:55 - 32 inç için 2560x1440 piksel iyi midir? WQHD. 01:20 - Neden 1080p ya da 4K değil de 1440p? 01:44 - Kenarlar ve tepe çerçevesiz tasarıma sahip. 01:53 - KVM Switch tuşu ve OSD Joystick. 02:05 - Arka tasarım AORUS'lara göre daha sade. 02:25 - Stand ayağı geniş, monitör sallanmıyor. 02:40 - Ağırlık ve VESA desteği. 02:58 - Kablo toplama boşluğu. 03:03 - Portlara bakıyoruz. 2xHDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.2 (HDR destekli) 3.5 mm kulaklık girişi, USB Type-B, 3x USB 3.0 Type-A, 1x USB Type-C 3Wx2 hoparlörler, bu hoparlörler standart monitör hoparlörlerinden çok daha iyi sese sahip. 03:14 - Type-B portu USB Hub ve Sidekick yazılımı için gerekli. 03:30 - KVM Switch klavye ve fareyi bilgisayarlar arasında geçişle kullanmayı sağlıyor. KVM için Type-B ve Type-C portlarını kullanabilirsiniz. 04:25 - Esas önemli olan panel ve oyuncu özellikleri. 04:37 - 31.5 inç SuperSpeed IPS panel 165/170 Hz'te çalışıyor. 05:05 - Piksel renk geçiş süresi 1 ms GtG vaadiyle çok hızlı. 05:30 - Balanced ayarını tavsiye ediyoruz. Monitör düşük hareket bulanıklığı açısından başarılı. 05:55 - Turnuvalarda daha ufak monitörler tercih ediliyor. 06:05 - 32 inç daha keyif için, oturma mesafesi ve göz rahatlığı için tercih ediliyor. 06:30 - M32Q Türkiye fiyatı ve değerlendirmesi. 06:52 - Renkler ve görüntü kalitesi nasıl? Görülebilir alan ve çözünürlük. 07:15- 8 Bit+2 Bit FRC, HDR400 sertifikası. 07:34 - 1000:1 statik kontrastın üzerinde. 08:00 - Renk değerlerini de ölçtük, geniş renk gamı mevcut. 08:50 - Özel ayarlar çok detaylı, ek gamma, 6 renk ayarı ve sRGB modu da var ancak sRGB'de ayarlar kapalı. 09:40 - IPS panel renkleri, görüş açısı ve deneyimi farklı. 10:10 - 27, 32 inç panellerin fiyat bantları çok farklı. 10:40 - AORUS'tan daha iyi fiyatlı. 11:15 - Sonuç değerlendirme, kimler tercih eder? Hangi oyunlara uygun. Artılar: Panel kalitesi, renkler, tazeleme hızı, piksel tepki süresi, ek KVM özelliği ve bağlantı seçenekleri. Eksiler: KVM ve PIP - PBP modları Variable Frame Rate yani Adaptive Sync ile uyumsuzluk yapabiliyor, her oyun/iş senaryosu için uygun ayarlar, bağlantılar bir arada ve aynı anda açılamıyor, sRGB modunda parlaklık hariç ayar yok ancak Custom ayarı kendiniz ayarlayabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=2O8RuW8Q0oY&t=614s&ab_channel=Technopat

Gigabyte M32Q-EK 31.5" 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM  ve fazlası

Gigabyte M32Q-EK 31.5" 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM  ve fazlası

DÜNYANIN İLK KVM OYUN MONİTÖRÜ

Hepsi için bir

KVM özelliği, tek bir klavye, video ve fare seti aracılığıyla birden fazla cihazı kontrol etmenizi sağlar. Özel KVM butonumuzla, anahtarlama cihazlarının bundan daha kolay olamayacağını göreceksiniz! Bir çırpıda gibi hızlı!

1 ms GTG Tepki Süresi

SuperSpeed ​​IPS teknolojisi, yanıt süresini 1 ms GTG'ye düşürür; bu arada IPS sınıfı muhteşem renk sunar!

QHD & 165Hz (OC 170Hz)

Size ayrıntılı görüntü kalitesi ve akıcı oyun deneyimi sunan yüksek çözünürlük ve hızlı yenileme hızı!

%94 DCI-P3

Muhteşem renkli ekran ve %94 DCI-P3 süper geniş renk gamı.

BASİT AMA ŞIK

Modern görünüm, GIGABYTE oyun serisi tasarım felsefesinin sadeliğini, karakteristiklere daha fazla katkıda bulunan işlevsel ve estetik özellikler için oluşturulmuş sağlam standı ve mat kaplamayı temsil eder.

OSD Yardımcısı

GIGABYTE OSD Sidekick, klavye ve fare ile ekran seçeneklerini ayarlamanıza olanak vererek, monitör ayarlarını düzenlemenin en kolay yolunu sunar.

zamanlayıcı

Ekrandaki zamanlayıcı, geçen oyun süresini izlemenize yardımcı olacaktır.

Tezgah

Oyun sayacı, zamanı daha kolay hesaplamanıza yardımcı olacaktır.

Artı işareti

Bu özellik, atış oyununda amacınızı iyileştirmeye yardımcı olan artı işaretlerini özelleştirmenize olanak tanır.

Hedef Sabitleyici Senkronizasyonu

En son yükseltme, aynı anda hareket bulanıklığını azaltmanıza ve V-Sync teknolojisini etkinleştirmenize olanak tanır!

PIP / PBP

PIP ve PBP işlevleri, kullanıcıların aynı anda tek bir ekranda sunulan farklı video kaynaklarını görüntülemelerine olanak tanır, oyun kılavuzlarını aynı anda yalnızca bir monitör kullanarak izleyebilirsiniz!

HDR Modu

Varsayılan HDR ayarlarının yanı sıra, artık oyun ve film modunun keyfini çıkarabilir ve hatta ayarlarınızı oluşturabilirsiniz! Ayrıca, BBC iPlayer, NHK TV vb. gibi yayın platformları tarafından orijinal olarak oluşturulan içeriğin keyfini gerçekten çıkarmanıza olanak tanıyan HLG'yi (Hybrid Log-Gamma) destekler.

Şahin Gözü

Ayarlanacak 3 boyut (küçük, orta ve büyük) ve 4 oran (1.5x, 2.0x, 3.0x ve 4.0x) ile Eagle Eye, düşmanları yenmek için sizi gerçekten en iyi silahla donatıyor! Hedefe nişan almakta zorlanıyor musunuz? GIGABYTE'ın kartal gözü, sorunuzun cevabıdır!

Gösterge Paneli

Pano, CPU voltajları, saat hızı, sıcaklıklar vb. dahil olmak üzere gerçek zamanlı donanım bilgilerinizi gösterir. En iyi yanı, herhangi bir oyun tarafından engellenmemesidir.

Siyah EKOLAYZIR

Bu özellik, aynı anda parlak tarafı aşırı pozlamadan karanlık taraf hakkında daha fazla ayrıntıya sahip olmanızı sağlar.

YÜKSEK DÜZEYDE ÖZELLEŞTİRİLMİŞ RENK AYARI

Altı Eksen Kontrolü sayesinde altı rengi (kırmızı, yeşil, mavi, cam göbeği, macenta ve sarı) ayrı ayrı kontrol edebiliyor. Renk gamını monitörde daha doğru bir şekilde görüntülemenizi sağlar.

Otomatik güncelleme

Kullanıcılar, monitörünüze ekstra koruma sağlarken GIGABYTE'ın geliştirmeye ve yükseltmeye devam ettiği özelliklerle en iyi oyun deneyiminin keyfini zahmetsizce çıkarabilir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

• Titreşimsiz; Göz yorgunluğunu ve yorgunluğunu önleme.
    • Net Ses; Kaliteli ses deneyimi sunuyor.
    • EYESAFE®; Renk dengesi ve mavi ışık azaltma standardını karşılamak için TÜV Rheinland ve Eyesafe® birliği tarafından onaylanmıştır

MÜKEMMEL GÖRÜŞ AÇISI

GIGABYTE Oyun monitörü, çok çeşitli yükseklik ve eğim ayarları sunmak için ergonomik olarak tasarlanmış özel bir standa sahiptir.

Monitör G/Ç bağlantı noktası çizimi

Son olarak Kullanım kılavuzunda yer alan özellikleri ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirliengineer -- 26 Mart 2023; 0:21:8 >

• Bende aynı fiyata aldım. Bugünü geldi çok güzel bi monitör

• MAS00N M kullanıcısına yanıt

Kullanımla tecrübelerinizi aktarırsanız çok memnun olurum hocam. Hayırlı olsun

• Bende gigabyte m32Q-EK ile şu ürün arasında kalmıştım aynı ürün gaminggen TR de de var orada 8700 TL ama peşin fiyatına taksit olmuyor tek çekim ücreti Hepsiburada 6 ay peşin fiyatına taksit oluyor orada da 8900 ve bu üründe dahili hoparlör de yok bildiğim kadarıyla bunun haricinde geri kalan tüm özellikleri ayni her 2 monitörün de bende hoparlör ve peşin fiyatına 6 ay taksit imkanı nedeni ile tercihimi gigabyte m32Q-EK yana kullandım umarım üzmez ürün kargoda henüz tarafıma ulaşmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaklaşık bir sene önce indirimle 6000 liraya Sinerji'den satın aldım. Bende bir adet yeşil stucked piksel çıktı ama sorun etmedim zaten 2k olduğu için hiç belli olmuyor. Fazla büyük geldi ilk geldiği zaman ama alıştım, şimdi arkadaşlarım gelince doktor bu ne gibisinden takılıyorlar. Televizyon ayrı almaktansa böylesi daha makul oldu benim için. Pivot kullandığım ilk monitör, o büyük rahatlıkmış. Malzeme kalitesi olarak yüksek, alt ayağı falan epey ağır. Kendi programını kurdum, sistemi hantallaştıracak bir şey değil. USBlerin bir çoğunu monitöre bağladım, onları iki haftada bir falan görmemezlik ediyor nedense monitörü aç kapa yapınca düzeliyor. Tek sevmediğim kısmı sağ alttaki beyaz ışık çok parlak, kağıt yapıştırdım üstüne. Ben de genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim, yine ihtiyacım olsa yine bu modeli alırdım.

• 8500 TL'den 11399 TL'ye minik bir sıçrama olmuş :) sipariş edeyim diyordum şimdi kaldı öyle

• Gigabyte M32Q-EK 31.5" 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM  ve fazlası
    Gigabyte M32Q-EK 31.5" 2K IPS(SS) 165Hz 0.8ms(MPRT) 1ms(GTG) USB 3.0-A-B-C, KVM  ve fazlasıwww.itopya.com
    GIGABYTE 31.5" M32QC 165Hz 1ms HDMI DP USB 3.0 HDR400 VA QHD KVM Curved Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/gigabyte-315-m32qc-165hz-1ms-hdmi-dp-usb-30-hdr400-va-qhd-kvm-curved-gaming-monitor_u16504

bunu sipariş ettim. dayıma da bu monitörü almıştık almanyada yaşıyor. memnun baya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harce74 kullanıcısına yanıt

Dell resmi sitesinede baktım, youtubeda göz gezdirdim, kvm özelliğini göremedim. Yok sanırım.

+ olarak sanırım Dell monitörün 400 cd olması. Bizim ürün tam emin olmamakla birlikte çünkü farklı kaynaklardan farklı bilgiler mevcut ürün elime gecince belki anlarım 350 cd biliyorum.

- Olarak hoparlör yok.

- USB-B yok

- USB A 2 adet dell cihazda. ( Bizim cihazda 3) Dellde biri 3.2 versiyonlu tabi diğeri 3.0 buda + diyebiliriz.

Ben hem peşin fiyatına 6 taksit olması hemde 31 marta kadar şimdi al 3 ay sonra öde kampanyasından dolayı 1 aydır hepsiburada üzerinden sadece ürün bakıyorumdum. 3 ay sonra başlayacak taksitler bende. Bu benim için önemliydi.

8500 Fiyatından aldınız dimi sizde hocam? Hayırlısı olsun pişmanlık yaşayacağımızı düşünmüyorum.

• sinirliengineer kullanıcısına yanıt
    Dell ile arasında kalmamın sebebi önceden gigabyte bu fiyat seviyelerinde değil idi yani tek seçenek dell var idi sonra bu ürün bu fiyatlara düşünce alayım dedim dell göre daha artı özelliği var çünkü Evet 8500 e aldım kargo takip sistemine göre yarın teslim edilecek deniliyor benimde kart maximum hocam merak ettiğim 3 ay sonra öde kampanyası şöyle olmuyor mu idi ? 3 ay ödeme yansıtmıyor 3 ay sonunda ürünün peşin fiyatını direk istiyor ben o yüzden 6 ay peşin fiyatına direk taksitli aldım ama siz hem 6 ay taksitli hemde 3 ay ertelemeli aldım diyorsunuz bu nasıl oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 22 Mart 2023; 18:24:57 >
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt

Va panel olmasından dolayı sanırım ( Kavisin yapacağını düşünmüyorum) siyah renginde homojen sorunu varmış diye duydum. Hayırlısı olsun hocam

• boogiee90 kullanıcısına yanıt

Şu olaya hastayım ya. Sayacın hala orada kalması Süper fiyat süper teklif demesinin anlamı. Başka satıcının stok sayısını göstererek sanki kampanyada kalan ürün sayısını gösteriyormuş gibi davranması.. 100 adetten 6 adet kalmış gibi duruyor değil mi? Gerçek sanırım satıcının zaten elinde 6 adet ürün olması olabilir. Umarım bu nedenlere bakıp insanımız direk satın almıyordur. Süper fiyat diye.

Evet hocam garip. İyi fiyata denk geldi. Bakalım inşallah sorun yaşamam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sizin bahsettiğiniz kampanya evet hepsiburadanın şuan süresiz sunduğu bir kampanya. Farklı olarak Şimdi al 1 ay erteleme ile ödeme falanda var kampanya olarak. Tek çekim vs evet doğru dedikleriniz. Ama benim bahsettiğim kampanya şuan satıcı fark etmeksizin yapacağınız alışveriş 2-6 taksit arasındaysa 3 ay erteleme var. Benimde maximum. İş bankasının maximum uygulamasındada kampanya bilgisi var ben ordan görmüştüm. Şuan sepete bir ürün ekledim deneme amaçlı.

İsmine bakmayın. Öde derken taksitli alışveriş kastediyor.

Detaylara tıklanıdığınızda bu şekilde kendinizde bakabilirsiniz.

Tüh ya ben önceki kampanya gibi sandım güzel bir kampanya denk getirmiş siniz hocam ürünü birde maximum uygulamasından alttaki kampanyaya katılın 75 TL maxipuan geliyor
    www.maximum.com.tr
    E-ticaretin Maximum kazandıran kampanyası! | Türkiye İş Bankası A.Ş.
    https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/e-ticaretin-maximum-kazandiran-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 22 Mart 2023; 18:52:35 >

Ödemelerim biraz fazla 3 ay sonra biraz rahatlarım diye sırf bu kampanya için sadece hepsiburadada olan modeller üzerinden araştırma yaptım dışına çıkamadım. Ay sonuna kadar devam ediyor kampanya ihtiyacınız ürün varsa hala değerlendirebilirsiniz hocam.

Teşekkür ettim hocam bakıyorum şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirliengineer -- 22 Mart 2023; 19:13:50 >
  • ürün geldi ölü piksel testinde siyah renkte 1 ölü piksel ile karşılaştım sizce bu durumda ne yapılmalı benim bildiğim servisler azami 5 ölü piksele kadar garanti kapsamına alıyorlar 14 gün koşulsuz iade durumda satıcı elektoronik ürün olduğu için servis raporu olmadan iadeyi kabulde etmeye biliyor bu doğrultuda siz ne yapardınız ürünün şu anda piyasada en yakın fiyatları 10200 tl seviyelerinde ?

ekranın orta kısmının alt tarafında çıplak gözle bakıldığında ekrana yaklaşılınca belirgin oluyor telefonda çok net görünmüş ama dediğim gibi ekrana yakınlaşınca görünüyor çıplak gözle bakınca

edit: servisi aradım 3 renkli ölü piksel yada 5 koyu renkli piksel de garanti kapsamına giriyormuş ilerde monitörde ölü piksel artma veya kaybolma ihtimali de varmış yani tamamen şans işi ben değişim olmasını istiyorum dedim servis değişim veya iade işlemi yapa biliyormuş ama değişim talebinde tamamen ürünü satan firmanın stoklarında fazladan ürün var ise değişim yapılıyormuş aksi takdirde iade oluyormuş ilerde ölü piksel artma ihtimali yüksek mi konuştuğum müşteri hizmetleri artma ihtimali de var olan pikselin kaybolma ihtimali de var dedi de ilk kez böyle bir durum ile karşılaşıyorum o yüzden bu konuda önerilere açığım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Mart 2023; 17:2:58 >

Hocam öncelikle şunu söyliyim. Şu servislerin 3 tane renkli yok, 5 tane koyu sınırlamalarını bi kenara bırakalım. Böyle bir hakları yok. Evet belki uğraştırırlar ama tüketici kanunlarına göre 1 piksel bile ayıplı mal sayılır ve tüketici haklarından 5 şeçenekten birini siz şeçebilirsiniz.

• Ürünü iade edip bedelini alma.
    • Ayıp oranında indirim isteme.
    • Ücretsiz onarımını isteme.
    • Aynı ürünün ayıpsız olanını talep etme.
    • Hizmetin yeniden görülmesini isteme 

Şimdi bunun dışında öncelikle biz ürünü indirimli aldık şuanki fiyatları ortada, Diğer bir nedende 2k monitörde 31,5 inçte 1 ölü piksel sizi rahatsız ediyor mu? Asıl mesele bu. Bu kesinlikle şahsi bir durum. Rahatsız ediyor derse haklarınız var. Yok rahatsız etmiyor derse bence kullanın. Şahsi fikrim benim ürünüm henüz elime ulaşmadı beni 1 piksel sanırım rahatsız etmez görmem yani. Ürünü indirimli almamış olsak, ve hiç uğraşamam falan derseniz haklarınız için iade almak mantıklı olurdu, aynı paraya hemen başla bir alternatif değerlendirildi. Ama benim görüşüm iyi fiyata iyi bir monitör aldık EĞER SİZİ RAHATSIZ ETMİYORSA devam edin derim.

Ek olarak diyelim ki şuan rahatsız etmiyor ama artma ihtimali var. 2 yıl içerisinde SİZİ RAHATSIZ EDECEK SAYIYA ULAŞINCAYA KADAR bu 2 de olabilir 10 da olabilir yukarıda saydığım 5 maddelik haklarınız mevcut. İadede edebilirsiniz varsa stoklarında değişim talebindede bulunabilirsininiz.

Emsal dava karar bu konuda bi göz atın hocam

https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-hakem-heyeti-mahkeme-yargitay-kararlari-olumlu--56193556

Servise göre 3 sınır var ya Öyle bir dünya yok buda onun bilgisi

https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-artik-garanti-dahilinde-1-tanesi-bile--77205591

aklımda bu ürün vardı ama ben ilk gördüğümde 9400 civarında idi Amazon’da maximum kartta 9 taksit kampanyası var birde Amazon tr sattığı ürün ama şans fiyatı artmış sizce bu monitör nasıl 9400 seviyelerinde veya önceden paylaştığım dell marka onu mu alsam bilemedim kararsızım çok monitör kullanmadım şimdiye kadar önceki monitörümü 4 yıldır kullanıyorum ilk monitörüm bu arada 2 k 144 hz lg onu kardeşime verecek idim o yüzden ilk kez bu durumla karşılaşıyorum ileride ölü piksel artar diye korkuyorum ürünü böyle kabul eder isem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Mart 2023; 23:19:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İlerde ölü piksel artması hak kaybınıza yol açmayacak korkunuz tam olarak nedir hocam? 2 yıl geçtikten sonra artması ise zaten sıfır ölü piksel ekranlardada yada alacağınız diğer monitörlerdede bunun garantisi yok şanş işi. Ama söylediğim gibi bence korkmanıza gerek yok artma durumu olursa iade yada değişim hakkınızı kullanırsınız.

Bu monitör bizim monitöre benziyor ama ben tercih etmem. Çünkü benim tercih sebeplerim arasında bağlantı zenginliği önemli. Bu monitörde 2 adet 2.0 hdmi, 1 adet 1,4 dp port, ses çıkışı ve güç girişi. Bu kadar. Tek tuşla Kvm özelliği yok bağlantı zenginliği az olması nedeni ile. 2 farklı cihazda geçiş olayı. Bizim monitörle kıyaslanamaz bu noktada. Hoparlör yok. Benim için buda önemli. Xbox oyuncusuyum. Parlaklık 400 tek artısı bu. Ki ben 350 ile 400 arasında çokta bir fark olmayacağı görüşündeyim.

Birde iade edip + min 1000 TL ekleyeceksiniz.

Tabi bunlar benim görüşlerim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirliengineer -- 23 Mart 2023; 23:34:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.