Şimdi Ara

Gigabyte m720-us3 için kuzey köprüsü soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuzey köprümün çok ısındığını düşünüyorum değerler altta eğer normalse gerek yok soğutucu almaya ama değilse bakacağız mecburen bişeyler

everest de anakart (kuzey köprüsü diye biliyorum) 45 derece ve bilgisayar 3buçuk saattir açık akşam saatleri hava da serin...

hiç yüklenmedim ne oyun açtım ne program sadece dh de takıldım vs.

normal mi bu sizce? yada normal değer kaçla kaç arasındadır vede soğucutucu o kadar da küçük değil aslında?

Gigabyte m720-us3 için kuzey köprüsü soğutucusu

• Kasa içi hava akımı ile yeterli soğutma sağlar anakart üzerindeki o pasif soğutucu ve 45 derece bence çok değil. Ama yine de düşsün diyorsanız NB soğutuculara bakın ama uygun bulmanız zor gibi ufak bir fan bile iş görür aslında direkt üzerine üfleyecek şekilde yerleştirin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Kasa içi hava akımı ile yeterli soğutma sağlar anakart üzerindeki o pasif soğutucu ve 45 derece bence çok değil. Ama yine de düşsün diyorsanız NB soğutuculara bakın ama uygun bulmanız zor gibi ufak bir fan bile iş görür aslında direkt üzerine üfleyecek şekilde yerleştirin yeter.

anakartım enermax chakra yanda normalde 25cmlik bir fan vardı ama yan kapağı kesip pleksi yaptım içini görmek hoşuma gittiğinden

fan ı da takmadım görüntüyü bozcak diye :/

sıcaklık normalse dokunmayacağım.

birde belki anlarsınız diye sorayım ddim uv mod için soğucuyu uv keçeli kalemle boyadım sıcaklığı atmada - si olur mu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Kasa içi hava akımı ile yeterli soğutma sağlar anakart üzerindeki o pasif soğutucu ve 45 derece bence çok değil. Ama yine de düşsün diyorsanız NB soğutuculara bakın ama uygun bulmanız zor gibi ufak bir fan bile iş görür aslında direkt üzerine üfleyecek şekilde yerleştirin yeter.

anakartım enermax chakra yanda normalde 25cmlik bir fan vardı ama yan kapağı kesip pleksi yaptım içini görmek hoşuma gittiğinden

fan ı da takmadım görüntüyü bozcak diye :/

sıcaklık normalse dokunmayacağım.

birde belki anlarsınız diye sorayım ddim uv mod için soğucuyu uv keçeli kalemle boyadım sıcaklığı atmada - si olur mu ki

Yok pek etkisi olacağını sanmam daha kalın bir boya veya herhangibir materyalle kaplama vb yapılsa belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.