Şimdi Ara

GIGABYTE P35-DS3L +INTEL CORE 2 DUO E4600 2.4GHz 2MB CACHE 800MHZ +KINGSTON 2GB(2x1GB) 667MHZ DDR2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım amatör takılıyorum güncel oyunları oynamak istiyorum.Fazlapara vermek istemiyorum.Sizce bu siztem uyumlu olurmu.ekran kartım asus 256 ramSaygılarımla

• fazal beklentin yoksa normal kullanımda deli gibi işini görür bide oc çektin mi daha bi süper olur
  • uyumluda ekran kartının tam modelini yazarsan daha iyi olur ekran kartı performansında en önemlisi ekran kartının mimarisidir bellek miktarı değil bellek miktarıda önemli fakat mimari önce gelir
  • asus 9550 256 ram.Benim istediğm piyasadaki oyunları rahatlıkla oynamaktır.Şöyle ifade edeyim profesyonelliğim konusunda 4-5 senede bir upgrede ediyorum bilgisayarım.İşin doğrusu yeni çıkan bir savaş oyunu varsa eğreki oynayamıyorsan değiştiriyorum .Saygılarımla
  • 9550 yi ds3l ye takamazsınız ekran kartı agp 8x destekli anakart pci-e 16x destekli bu yüzden pci-e 16x destekli bir ekran kartı almanız gerekli
  • ekran kartını kesinlikle değiştirmekmi gerekiyor.değiştirmeden core 2duo işlemci anakart alamazmıyım .bildiğiniz bir marka varmı
  • 9550 ekran kartın agp slotlu. dolayısı ile bu anakarta takamazsın. almışken ekran kartıda almalısın. zaten güncel oyunları o ekran kartı ile oynaman zor. bugun oynasan 2 ay sonra oynamazsın. tavsiyem 3850 dir. onun dışında işlemcinide e4500 yapabilirsin. aradaki fiyat farkı o kadar etmez. hem ordan kıstığın para ile ekran kartı alırsın.

ayrıca ufaktan bir oc ile işlemcini zaten 2800 de çok rahat çalıştırırsın. biraz kassan 3,2 rahat olur o işlemci.
  • oo ekran kartını o anakarta takamazsın pcıex bi ekran kartı alman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmk98

ekran kartını kesinlikle değiştirmekmi gerekiyor.değiştirmeden core 2duo işlemci anakart alamazmıyım .bildiğiniz bir marka varmı

kesinlikle değiştirmen gerekiyor tavsiyem hd3850 den yana olur bütceniz yetmiyorsa işlemciyi e2160 yapın bütceniz gene yetersiz kalıyorsa palit 8600gt sonic+(plus) alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.