Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte RTX 2070 Ekran Kartı (Fiyat Düştü) 3999 TL Satın Al 5 Aralık 2023 09:47 1 1 Gigabyte RTX 2070 Ekran Kartı (Fiyat Düştü) 3999 TL Merhaba, ürünü geçen sene forumdan aldım. Kutusu, faturası ve garantisi yoktur. Başka bir ekran kartı kutusunda korunaklı bir şekilde kargolayacağım Model yükselttiğim için satışa koyuyorum. Mining geçmişi olduğunu belirtmeliyim ancak süresi hakkında bilgim yok. Ben oyun için kullandım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Furmark testi ve cihaza ait fotoğrafları (yeni almış olduğum RTX 3070 ile birlikte) paylaşıyorum. Takas düşünmüyorum son fiyattır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] 2 Adet FHD IPS Monitör Verip, 2K Monitör Almak İstiyorum [SATILDI] Gigabyte RTX 2070 Ekran Kartı (Fiyat Düştü) 3999 TL SATILIK/TAKASLIK MSI Armor OC GTX 1080 Blackberry Keyone 32 GB