Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Gigabyte Rtx 3070, Türkiye garantili, miningsiz.
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda satılmaması normal hocam. Arkadaşın hiç referansı yok çünkü. Kimse 7 bin lira parayı riske atmak istemez :)
-
Letgodan satışı yapıldı iyi forumlar. İkinci el piyasasını bilmediğimden dolayı düşük girmişim daha yüksek fiyata satıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Evet ilk defa sistem güncellemesi yapıyorum o nedenle hiç ürün satışı yapmadım referansım yok.
-
İyi yapmışsın hocam hayırlı olsun bu fiyata almayan gitsin daha pahalıya garantisiz kartları alsın uygun ürünü hemen kapacaksin.Belesinde belesini kovalamanin anlamı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumdan bir arkadaş 6000tl ye olur mu filan demiş şaşırdım vallahi hocam. Hayır ben pahalı kazık atmayı istemem zaten ürünün hakkı neyse odur pek bilmiyorum piyasayı ama 6000 TL de ne bileyim. Ben ürünü dolar 8 Ken almıştım 7 bin liraya dolar olmuş 18 lira :(
-
Ederi 15 olan şeyi 10'a koysak 5 olur mu, yazan oluyor hocam. Forumda çok kaliteli insanlar olduğu gibi böyleleri de var ne yazık ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Forumda satılmaması normal hocam. Arkadaşın hiç referansı yok çünkü. Kimse 7 bin lira parayı riske atmak istemez :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X