Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Gigabyte Rtx 3080 Gaming Oc 12gb Satın Al 14 Nisan 2023 15:33 1 1 Gigabyte Rtx 3080 Gaming Oc 12gb Kartımı 4 Ekim 2022'de sahibinden üzerinden İstanbuldan oem parçaları satan ufak bir esnaftan sıfır olarak satın aldım. Whatsappta satıcıyla konuşmalarım duruyor ciddi alıcıya atarım. Sadece kutusu kontrol amaçlı açıktı güvenlik bandrolü ellenmemişti. Kutusu deformesiz duruyor fatura ve garantisi yoktur. Kart 3 buçuk aylık toz dahi yoktur ve sıfır dengidir. Maksimum 65derece bellekler ise en fazla 73 derece görmüştür gddr6x bellek için mükemmel değerler. İş temposundan dolayı haftada 5-6 saat kullandım. Masa üstünde özenle kullandığım kasamda. Lütfen fiyat konusunda şurada burada bu fiyat tarzında mesajlar yazmayın piyasaya hakimim. Aldığım tarihten anlaşılacağı üzere mining yapılması imkansızdır kartta. Kartın geçmişi ve çok yeni olmasından dolayı fiyatım bu şekildedir saygılar Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Hamilton Khaki Field Mechanical 38mm Asus Tuf 15.4 inc Rtx3050Ti Laptop [SATILDI] İ7 13700KF Kutulu-Faturalı 10.000 Asus Dual Rtx 4070 Sıfır