Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] ASUS TUF Gaming RTX 3080 Ti OC Edition 12GB

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 18 Şubat 2025; 2:40:33 > -
o sırada güncellik ve yazılım desteği tatile çıkıyor herhalde, aynen denk..
-
Neresi denk 4070 süper yarısı güç çekip fg actiginda yuzde60-70 ekstra performans sunuyor.Saf kas gucundede yeni cikan oyunların çoğunda önde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende durumun farkındayım, başlangıç olarak yazdım ama aklım aslında RTX 5070ti de, duruma göre bakacağım.
Kart dlss kapalı saf güçte 4070i tokatlıyor. Dlss ve fg açılması ile beraber eşit oluyor en kötü 4070 23bintl olmakla birlikte kart tuf serisi eşdeğeri 25 26 bin TL. Benim kartın altına da böyle salça olanlar vardı kartı 18den verecektim 5070 gelecek diye yaygara yaptılar sonuç 5070 45bin 5070ti 60 bin ve sorunlu olarak çıktılar.
Aklını azıcık kullanan bir insan YouTube karşılaştırma videoları var açar izler.
Gelelim tüketim meselesine kart 350watt çekiyor 4070 ise yanlış hatırlamıyorsam 200watt olmalı son güçte. Arada 150watt günde 4 saat çalışsa 600 eder haftanın 7 günü çalışsa senede 219kw yapar ki sanırım 400-700 TL gibi fiyatlaması var. 4070 25 bin bu kart 17bin. Arada 8 bintl var. Birde gidip ufak tefek kart alacaklar şu kartın karizmaya bak birde..16 senede denklerler artık elektrik farkını 👍
Güncellik ve yazılım desteği mi? sadece 4000 e yazılım desteği geliyor 3000 e gelmiyor mu? 😂
Bir de güncellik yazmış aynen kanka güncel olunca otomatikman oyunlarda +50fps geliyor hatta 4060 daha güncel olduğu için 3080 Ti dan daha fazla fps alıyor.
Bu arada 3000 serisi için FG desteği de yolda araştırın 😉
Kart çok güzel bir kart 4070 superlerin daha değerli olmasının sebebi garanti arkadaşlar düzgün aklı başında bir alıcı garantisiz bir ürün ile garantili bir ürün kıyaslarken kafadan %20 filan fiyat oynatacağını bilmesi gerekir 2side 2. el olsa bile düşünün şu kartı aldınız ve 6 ay sonra bozuldu olabilir elektronik eşya bu malın kötü olduğunu göstermez sadece piyangonun size vurduğunu gösterir ne yapacaksınız? sonuçta satan arkadaşında bir suçu yok oda bilmiyordu 2. el ürün alırken lütfen sadece performans kıyaslaması yapmayın.
Mesela şu kartın sadece 3 4 ay garantisi olsa direk satılacağını ama sadece sırf o kadar az bir garantisi bile olmadığı için satılmadığına eminim ama kanıtlayamam.
-
Bugüne kadar 10a yakın 2. El kart kullanmışımdır hiçbir bozulmadı. Alırken çalışan kart kolay kolay bozulmaz
Adınızı pek beğendim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X