Şimdi Ara

gigabyte s-series g31m-es2l anakart'a ram ve ekran kardı önerileriniz. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar benim bu anakart a bendeki hiç bir nvıdıa ekran kardı uymadı yuvaları uymuyor bi türlü.. ramda yuvası uymadı uydurukdan bi 512mb ram bulduk onu taktık simdilik onunla idare etmeye calısıyoruz. ben anakart'ımdan cok memnunum ama oyun vs oynayamıyorum bu ram ile anakardın kendi ekran kardı varmış içinde bilmiyodum öğrendim ama ben bunu iptal edip rahat rahat shift vs benzeri oyunları problemsiz oynamak istiyorum o yüzden ram ve ekran kardı markaları önerileriniz uyucak modelide belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :) fiyat problem deil 1500tl kadar yolu var.

( anakart'ın kendisinin içinde bulundurduğu ekran kardı 128mb imiş bu benim için yetersiz ve hiçbir oyunu desteklemiyor. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c33nk -- 23 Eylül 2011; 0:39:17 >

• bu arada nvıdıa geforce fx5500 eski bi ekran kardı geldi simdi 256mb oda uymadı yuva oturmuyor.......

Böyle anakart ın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c33nk

bu arada nvıdıa geforce fx5500 eski bi ekran kardı geldi simdi 256mb oda uymadı yuva oturmuyor.......

Böyle anakart ın..

1500 tl ye kadar yolu varsa hiç uğraşmayın yeni bir kasa toplayın
  • kasamın sesine hastayım ( fanlardan ötürü vosvos motoru gibi calısıyor ) oyüzden asla diyim deiştirmem heralde. anakart yandığı halde atmadım gittim anakart taktım. ayrıca nerde 1500tl artık pc ? yani benim istedim özellikler suanki piyasayı sarsar 7bin tl yi görür gecer belki..

yardım edicekmisiniz ram ve ekran kardı için ayrıca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c33nk -- 23 Eylül 2011; 1:27:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.