Şimdi Ara

gigabyte x1550 çok ısınıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni topladığım htpc de geçici olarak s-video çıkışından faydalanmak için GIGABYTE ATI Radeon X1550 256MB 64BIT GDDR2 aldım. Fakat sistem boşta bile çalışırken aliminyum soğutucusu çok fazla ısınıyor. O kadar ki el bile deydirmek mümkün değil. Bu normal midir? yoksa bi problem mi var? Varsa ne?

yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler.

• Kartın pasif soğutma olması nedeniyle ısınması normal.Sistem çalışırken sorun yaşamıyorsan kitlenme reset atma vb.. Sorun olmaz
  • 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Sadece ısınması biraz gıcık etti. Acaba biraz daha para ekleyip üzerine fanlı bir ekran kartı mı alsam diye düşünüyorum bu seferde ses konusu var. Oyun falan oynamadığım için çok yüksek özellikli bir kart lazım değil.
  • kolayı var dostum bitane 6lık kasa fanı al üstüne lastik veya silikonla tuttur bak nasıl soğuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar

kolayı var dostum bitane 6lık kasa fanı al üstüne lastik veya silikonla tuttur bak nasıl soğuyor

saolasın Mahmut_Cinar soğutma konusunda tecrübem var biraz. burada
    Fakat ben ektra gürültülü ve çok fazla hacimli çözümler istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denon

2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Sadece ısınması biraz gıcık etti. Acaba biraz daha para ekleyip üzerine fanlı bir ekran kartı mı alsam diye düşünüyorum bu seferde ses konusu var. Oyun falan oynamadığım için çok yüksek özellikli bir kart lazım değil.

Dostum bendede Msi x1550 vardı.Oda ısınıyordu ama hiçbir sorun yaşamadım kullanırken.Bende ses konusunda senin kadar hassasım.Daha yeni 2nci elden Xfx 7600gt fatal!ty aldım oda pasif soğutma 0 ses...
  • Birşey farkettim dün. Ekran kartı özelliklerinde x1300 yazıyor acaba kazık mı yedim. Ekran kartlarından fazla anlamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.