Şimdi Ara

gigabyte x1650 pro - 2600xt ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir kart alıcam fakat kafamda bir soru var biliyorum 2600xt çok daha iyi bir kart ama x1650 pro 37 lira 2600xt ise 77.
    40 liralık farka değer mi ne dersiniz? öle çok çözünrülükte oyun oynıyım derdim yok oynasın yeter :D şimdiden teşekkürler.

http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=&idproduct=112794 2600xt
    http://www.deveyuku.com/Scripts/prodView.asp?idCategory=29160&idproduct=103500 x1650 pro

• son dediğin cümleye bakılırsa x1650 yetecektir ama tabiki hd2600 daha iyi x1650 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

son dediğin cümleye bakılırsa x1650 yetecektir ama tabiki hd2600 daha iyi x1650 den
    Linkteki x1650 ile oyun oynaman biraz zor çünkü fansız olduğu için
    baya bi ısınma yapıyor, ama bi 80 mm fan üzerine monte edip kullanırsan
    sana yeterli gelir sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_25804253/tm.htm
    Linkteki karta göz at fiyatıda kendide güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperActive -- 28 Eylül 2008; 16:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperActive

Linkteki x1650 ile oyun oynaman biraz zor çünkü fansız olduğu için
    baya bi ısınma yapıyor, ama bi 80 mm fan üzerine monte edip kullanırsan
    sana yeterli gelir sanırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_25804253/tm.htm
    Linkteki karta göz at fiyatıda kendide güzel.

Alıntıları Göster
    x1650 alcaksan sapphire al

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmet41

x1650 alcaksan sapphire al

Alıntıları Göster
    bak hıs in x1650 si harika walla kaçırma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet41

bak hıs in x1650 si harika walla kaçırma bence

Alıntıları Göster
    ya bayram için eve gitmiştim ama kaçırdım vallahi kartı :( 2600xt ye daha yakınım gerçi şimdi teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wadet

ya bayram için eve gitmiştim ama kaçırdım vallahi kartı :( 2600xt ye daha yakınım gerçi şimdi teşekkürler...

Alıntıları Göster
    İlla uygun fiyatlı 1650 pro istiyorsan marka önemli yeterki ddr3 olan model al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

İlla uygun fiyatlı 1650 pro istiyorsan marka önemli yeterki ddr3 olan model al.

Alıntıları Göster
    1650 nin ddr3 lüsüne rastlamadım hiç ben de ddr3 olsun istiyorum o yuzden 2600xt kafama hepten yatmaya başlıuyor. 7600 gt den de iyi bir kartmiş hatta bazı oyun testlerinde 8600 gt yı bile geçtiği oluyor :S
  • quote:

1650 nin ddr3 lüsüne rastlamadım hiç ben de ddr3 olsun istiyorum o yuzden 2600xt kafama hepten yatmaya başlıuyor. 7600 gt den de iyi bir kartmiş hatta bazı oyun testlerinde 8600 gt yı bile geçtiği oluyor :S

Alıntıları Göster
    1650 nin ddr3 versiyonu vardı his markasında, mavi bilgisayara bakabilirsin muhtemelen vardır. x1650 ve 2600xt arasında ise bayağı fark vardır :)

ATI HD 2600XT Oyun Testleri

test:
    http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q1-2008/3DMark06-v1-0-2-HDR-SM3-0-Score,Marque_fbrandx4,538.html

• quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

1650 nin ddr3 versiyonu vardı his markasında, mavi bilgisayara bakabilirsin muhtemelen vardır. x1650 ve 2600xt arasında ise bayağı fark vardır :)

ATI HD 2600XT Oyun Testleri

test:
    http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-charts-q1-2008/3DMark06-v1-0-2-HDR-SM3-0-Score,Marque_fbrandx4,538.html

Alıntıları Göster
    kararımı verdım teşekkürler arkadaşlar :D

• quote:

kararımı verdım teşekkürler arkadaşlar :D

Alıntıları Göster
    2600 xt den adam olmaz 2600 pro al
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

2600 xt den adam olmaz 2600 pro al

Alıntıları Göster
    dostum emın mıısn? xt pro da ndaha yuksek bir kart sonuçta çekirdek hızı bellek hızı olsun
  • quote:

dostum emın mıısn? xt pro da ndaha yuksek bir kart sonuçta çekirdek hızı bellek hızı olsun

Alıntıları Göster
    2600xt aradaki farka değer
  • quote:

Alıntıları Göster
    tabi ki xt daha iyidir. xt' ler kendinden oc li kartlardır.

quote:

Orjinalden alıntı: wadet

• quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

tabi ki xt daha iyidir. xt' ler kendinden oc li kartlardır.

quote:

Orjinalden alıntı: wadet

Alıntıları Göster
    alakası yok 2600 pro performans klasmanında xt serisini solda sıfır bırakır 2600 xt alıpta iki gün sonra beyenmessen benden günah gitti
  • quote:

alakası yok 2600 pro performans klasmanında xt serisini solda sıfır bırakır 2600 xt alıpta iki gün sonra beyenmessen benden günah gitti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

yani sana göre mesela ASUS P5Q PRO, ASUS P5Q-E(Extreme)'den daha iyi.

Doğrusu: XT her zaman daha yüksek mhz/ghz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 6 Ekim 2008; 16:14:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

yani sana göre mesela ASUS P5Q PRO, ASUS P5Q-E(Extreme)'den daha iyi.

Doğrusu: XT her zaman daha yüksek mhz/ghz demektir.

Alıntıları Göster
    verdiiğin örnek ne kadarda güzel hiç alakası varmı şimdi verdiğin örneği kendin bir ölç tart ta örnek ver

2600 pro xt serisinden daha iyi bir karttır

• quote:

verdiiğin örnek ne kadarda güzel hiç alakası varmı şimdi verdiğin örneği kendin bir ölç tart ta örnek ver

2600 pro xt serisinden daha iyi bir karttır

Alıntıları Göster
    ikisi arasında 2600xt derimm....
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ikisi arasında 2600xt derimm....

Alıntıları Göster
    quote:

öle çok çözünrülükte oyun oynıyım derdim yok oynasın yeter :D

ekran kartı hastalığı hep böyle başlıyor.

quote:

şaka yapmıyorsun değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 6 Ekim 2008; 15:03:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

öle çok çözünrülükte oyun oynıyım derdim yok oynasın yeter :D

ekran kartı hastalığı hep böyle başlıyor.

quote:

şaka yapmıyorsun değil mi?

Alıntıları Göster
    valla ya yani yüksekte oynasın ılla da yok full çözünürlük derdim yok kastım o. bu arada tamam ekran kartı hakkında öle çok da bilgim yok ama hangi sayının da büyük oldugunun farkkındayım pro nasıl xt den iyi oluyor ?

http://www.pclabs.com.tr/2007/07/23/ati-radeon-hd-2600xt-palit-hd-2600pro-sonic-ve-hd-2400xt-incelemesi/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.