Şimdi Ara

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
27.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar, şaka yapmayın Daha bilgisayarı taoplamadım bile anakart ile 2*1024 2 tane Kigston Ram aldım. Kısmetse İşlemci ve Ekran kartınıda bu hafta sonu almaya çalışacağım. İnşallah sorun yaşamam, gözüm korktu şimdiden
  • merak etmeyin belki toplamda ayrı ayrı 3 tane makina kullandım x38 dq6 lı ama hiç bir sorun yaşamadım
  • orkun selamlar...
    bulabildin mi acep sen bu işin çözümünü... orkun ben hala imzamadaki sistemle raid 0 performansı olarak avarage read 125 falan geçemiyorum, normal insanlar bunu 150-160 arası elde ederken benim gibi anormalleri neden bu değeri elde edemez
  • ahmetsen19
    merhabalar,
    üstad sürücüleri kurup sonra aktifleştirdin mi önbelleğe yazmayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

ahmetsen19
    merhabalar,

orkun bu kısmı anlayamadım sanırım bu koyu yazılı yer derdimi çözecek ama o dediğin şey nasıl olur fikrin varmı acaba....

sanırım buldum ama doğrumudur eve gidince deneyeceğim bakalım sonucu buraya ekleyeceğim... disk üzerinde sağ tıklayıp işte özellikler falan diyeceğim galiba laptopta böle bi seçenek gördüm ama hayırlısı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen19 -- 21 Ocak 2008; 18:43:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetsen19

quote:

ahmetsen19
    merhabalar,

orkun bu kısmı anlayamadım sanırım bu koyu yazılı yer derdimi çözecek ama o dediğin şey nasıl olur fikrin varmı acaba....

sanırım buldum ama doğrumudur eve gidince deneyeceğim bakalım sonucu buraya ekleyeceğim... disk üzerinde sağ tıklayıp işte özellikler falan diyeceğim galiba laptopta böle bi seçenek gördüm ama hayırlısı....

bulamadım bunu aktif etmeyi buldumda tamam diyorum aktif olmuyor neden acaba fikri olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum ilkeler diye bir kısım var hdd özelliklerinde ordaki önbelleği aktif yapıyorum tamam diyorum çıkıyorum olmuyor googlede arattım böle bi sonuç çıktı ama neyse bkıcaz bulucaz illaki....

• quote:

quote:

quote:

ahmetsen19
    merhabalar,

bulamadım bunu aktif etmeyi buldumda tamam diyorum aktif olmuyor neden acaba fikri olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum ilkeler diye bir kısım var hdd özelliklerinde ordaki önbelleği aktif yapıyorum tamam diyorum çıkıyorum olmuyor googlede arattım böle bi sonuç çıktı ama neyse bkıcaz bulucaz illaki....

merhaba intel matrix kurdunuz raid düzeneginin üstüne sag tıklayıp brim geri yazma ön bellegini etkinlestirin bunu intel matrix programı üzerinden yapacaksınız aygıt yöneticisinden degil cvbınızı beklıyorum ?????

• ahmetsen19
    aynen marksmanboys un dediği gibi yapman lazım
  • quote:

ahmetsen19
    aynen marksmanboys un dediği gibi yapman lazım

hay allah razı olsun ikinizdende oldu yaw bunlar mutluluk gözyaşları anam göbeğim çatladı yaw bulana kadar olduya başka bişi istemem

• sonuçlar nedir üstad?
  • orkun akşam gidince eve ekliyeyim bi 8mb testini birde 32mb testini ss leri eklerim buraya
  • bekliyorum
  • benim anakartım da X38 DQ6.Fakat işlemcim E6750 2.66@3.4 . 8-PIN eps connector GA-55 PSU'mda mevcut.Acaba takmalı mıyım.Cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coksakinol -- 22 Ocak 2008; 14:01:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coksakinol

benim anakartım da X38 DQ6.Fakat işlemcim E6750 2.66@3.4 . 8-PIN eps connector GA-55 PSU'mda mevcut.Acaba takmalı mıyım.Cevaplarınız için teşekkürler.

takmalısın bence
  • @ahmetsen19

kardeşim bu benim hdtach

write-back cache disable olarak test ettim

enable yapınca random access sapıtıyo

##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
  • İnceleme için çok teşekkürler bizim gibi bilmeyenler için çok faydası oluyor.
    2 hard diskimi sarı sata slotlarına bağladım dvdrw kablosunu hangi slota takmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 22 Ocak 2008; 23:29:39 >
  • resimleri ekleyemedim bi türlü imageshack.us hariç ama olmadıbeceremedim daha doğrusu

ama yazayım yinede az önce test ettim

8mb testi
    avarage read 152mb

32mb teste
    avarege read 167,8mb
  • ahmetsen19
    çok iyi gerçekten

Cango69
    rica ederiz
  • bende de bu anakart var ama bios uğdate beni korkutuyor bazı yorumlarda bios update sonrası sistemin açılmadığını okudum. bu kartta dual bios vardır değil mi? kartı elimize almayalım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.