arkadaslar , gecen yıl F4 biosla overlock yapıyordum rahatlıkla, sonrasında yenı bios u yukledım, M.I.T te alt kısımda [ Loadline Calibration ) sekmesi cıktı , neyse bu cıktıktan sonra yaptıgım denemelerde overlock yapamıyorum, butun ayarları yapıp kayıt edip sıstemı acıyorum hersey yolunda , ama tekrar pc yi kapatıp actıgımda yaptıgım overlock kayboluyor, loadline calibraton kısmını 3 farklı seceneginden [ Auto, disable ve enable ] hepsini denedim ama sonuc hep aynı , nedir bunun caresi ..?
hehehhe , yokmu bilen yahuu
Bıos pili bitmiş olabilir mi?
hayır
Ben de aynı anakarttan kullanıyorum ama hiçbir biosta dediğin gibi bir sorun yaşamadım,istersen eski biosu tekrar dene,ayrıca beta bios vardı en son onu da deneyebilirsin.
ılk once beta bıosu denemıstım, sapıttı bıraz , o yuzden bunu aldım, normalde bıos olarak bı sorunum yok , ama işte overlock kısmına gelınce aksıyor meret, sendekı bıosun bı resmını gönderebılırmısın dostum, çok makbule gecer sahıden , karsılastırma yapmam acısından ..
bende bios güncellemesi yaptım f3 vardı f6 beta biosu yükledim bilgisayar hiç o.c olmadı neyaptıysan nafile sonra f5 i yükledim düzeldi